Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Απώλειες και... μεταγραφή

Νοκ άουτ για δέκα ημέρες θα μείνει ο Ζαουάντ Ζαϊρί, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό. Εκτός παραμένουν οι Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ και Λεονάρντο, δύσκολα θα παίξει με Σταντάρ Λιέγης ο Τοροσίδης, επιστρέφουν Λεντέσμα και Μαρέσκα. Δηλώθηκε στη λίστα της UEFA ο νεαρός Φετφατζίδης.

Νοκ άουτ για δέκα ημέρες θα μείνει ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Ο Μαροκινός εξτρέμ θα χάσει τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, για το Champions League, καθώς και τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή, το Σάββατο.

Νοκ άουτ για το ματς με τους πρωταθλητές Βελγίου είναι οι επίσης τραυματίες Ντιόγο, Νταρμπισάιρ και Λεονάρντο. Αντίθετα, από χθες προπονείται κανονικά ο Κριστιάν Λεντέσμα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Έντσο Μαρέσκα. Λιγοστές είναι οι πιθανότητες να προλάβει το ματς ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δοκίμασε να προπονηθεί την Κυριακή, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις.

Με Φετφατζίδη και στην Ευρώπη

Μεταγραφή εκ των έσω για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Φετφατζίδης δηλώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στην UEFA κι έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του. Ο βραχύσωμος μέσος, που έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα που είχαν δώσει οι πρωταθλητές στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις αρχές της περιόδου. Τώρα όμως μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του και στις διεθνείς τις υποχρεώσεις.

* Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρόγραμμα της ομάδας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Σταντάρ Λιέγης. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (9:00) με πτήση τσάρτερ για το Βέλγιο, στις 18:45 ο Ζίκο θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:30 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας. Η Σταντάρ θα προπονηθεί στις 11:30 και στις 17:30 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Λάζλο Μπόλονι.

Μπραντάο: «Θα φύγω σίγουρα»

Προσεκτικά εξετάζει την περίπτωση του Έλτον Μπραντάο ο Ολυμπιακός, στον οποίο φαίνεται πως έχει γίνει κουβέντα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στη Σάο Καετάνο για να τον αποκτήσουν. Ο 25χρονος στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Βάσκο, εμφανίζεται διατεθειμένος να πάει σε άλλη ομάδα.

«Θα φύγω σίγουρα», λέει ο Μπραντάο, ο οποίος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα «ζυγίσει» το γεγονός ότι ο Ζίκο βρίσκεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Όσον αφορά τον Αντριάνο, η υπόθεση του 27χρονου φορ της Φλαμένγκο παραμένει ανοιχτή, χωρίς η διοίκηση να έχει παραδεχθεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

* Για την απόκτηση του Τάσου Πάντου ενδιαφέρεται η Ομόνοια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο. Ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ και φέρεται να εξέτασε την περίπτωση του 33χρονου παίκτη, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται αρκετά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Πάντος δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι «πράσινοι» χρειάζεται να καταθέσουν πρόταση στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x