Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Με ελλείψεις και… προσθήκες

Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος προστέθηκε στους απόντες δίπλα στους Ζαϊρί, Ντιόγκο, Λεονάρντο και Ντάρμπισαϊρ, αλλά με τους Μαρέσκα και Λεντέσμα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τον νεαρό Φετφατζίδη που δηλώθηκε στην UEFA θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Σταντάρ Λιέγης την Τετάρτη για το Champions League. Τα πλάνα του Ζίκο.

Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος προστέθηκε στους απόντες δίπλα στους Ζαϊρί, Ντιόγκο, Λεονάρντο και Ντάρμπισαϊρ, αλλά με τους Μαρέσκα και Λεντέσμα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τον νεαρό Φετφατζίδη που δηλώθηκε στην UEFA θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Σταντάρ Λιέγης την Τετάρτη για το Champions League.

Ο «Τόρο» εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και η επιστροφή του στα γήπεδα παίρνει νέα αναβολή. Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως και οι Λεονάρντο, Ντιόγκο και Ζαουάντ Ζαϊρί (δέκα μέρες εκτός με τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό), αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Οι προαναφερθέντες αποκλείστηκαν από την αποστολή, που περιλαμβάνει 20 άτομα. Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης και Μήτρογλου είναι οι διαθέσιμοι παίκτες για τον Ζίκο.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-5-1 και τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλο, Στολτίδη, Μαρέσκα, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ και Μητρογλου, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Λεντέσμα από την αρχή.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (9:00) με πτήση τσάρτερ για το Βέλγιο, στις 18:45 ο Ζίκο θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:30 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας. Η Σταντάρ θα προπονηθεί στις 11:30 και στις 17:30 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Λάζλο Μπόλονι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x