Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Πετάει» για τους… «16»!

Για το Βέλγιο όπου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης θα πετάξει η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν με πολλές απουσίες, αλλά εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Νέες φήμες για Αντριάνο. «Δεν υπάρχει επαφή με Ολυμπιακό», δήλωσε ο μάνατζερ του Ελτον Μπραντάο.

Για το Βέλγιο όπου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης θα πετάξει η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν με πολλές απουσίες, αλλά εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ζίκο θέλει οι παίκτες του να παρουσιάσουν την ίδια θέληση με τον αγώνα στο Περιστέρι και να καταφέρουν να «αποδράσουν» με το τρίποντο από τη Λιέγη, όπου αύριο (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) αντιμετωπίζουν την τοπική Σταντάρ.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Τοροσίδη (ενδέχεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή), Ντάρμπισαϊρ, Λεονάρντο, Ντιόγο, Ζαϊρί (δέκα μέρες εκτός με τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό) και Κ. Παπαδόπουλο (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο). Στην 20αδα βρίσκεται και ο Φετφατζίδης, που δηλώθηκε εκτάκτως στην UEFA.

Η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τους Νικοπολίδη, Παναγόπουλο, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιο, Μέλμπεργκ, Πάντο, Α. Παπαδόπουλο, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδη, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλο, Σοϊλέδη, Στολτίδη και Μήτρογλου.

Όσον αφορά τον Γκαλέτι, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκτιμά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι πανέτοιμος αύριο βράδυ. Από την πλευρά του, ο 29χρονος παίκτης έλεγε και χθες ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να λείψω. Θα παίξω». Στη διάθεση του Ζίκο θα βρίσκονται ο Λεντέσμα (αν χρειαστεί θα κάνει ένεση αντιβίωσης για να παίξει) και ο Μάρεσκα.

* Την Πέμπτη θα στείλει ο Ολυμπιακός το υπόμνημα στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τον εντός έδρας αγώνα με τη Σταντάρ και στις 12 του μήνα εκδικάζεται η υπόθεση. Τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα και υπάρχει πιθανότητα τιμωρίας του Καραϊσκάκη, αλλά γίνεται προσπάθεια για να αποφευχθεί.

«Δεν υπάρχει επαφή με Ολυμπιακό»

Φήμες ότι ο κ. Χρυσικόπουλος βρίσκεται στην Ιταλία και έχει συνάντηση με μάνατζερ για την υπόθεση του Αντριάνο βγήκαν πάλι στην επιφάνεια. Ωστόσο, η διοίκηση διαψεύδει ό,τι έχει να κάνει με μεταγραφικά ζητήματα, παρότι κάνει επαφές και προετοιμάζει το έδαφος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα, στην Τουρκία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για επαφές για τον Ντέιβιντ.

Όσον αφορά τον Ελτον Μπραντάο της Βάσκο, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Μπρούνο Παΐβα, δήλωσε στα Μέσα της χώρας του καφέ για τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι ο Ζίκο δουλεύει πάντα με Βραζιλιάνους στις ομάδες του, αλλά αυτή τη στιγμή τόσο εγώ όσο και ο συνεργάτης μου δεν έχουμε κάτι να πούμε. Δεν υπάρχει επαφή, αλλά ακόμα είναι νωρίς».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x