Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Εργοτέλης 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίκτες από το 56’ και χωρίς προπονητή από το 63’, κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό βαθμό στο Περιστέρι, χάνοντας μάλιστα αξιοσημείωτες ευκαιρίες για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίκτες από το 56’ και χωρίς προπονητή από το 63’, κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό βαθμό στο Περιστέρι, χάνοντας μάλιστα αξιοσημείωτες ευκαιρίες για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Το ματς:

Με επιθετικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα «πλούσιο» σε φάσεις 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν ο Ρομάνο έπιασε στον «ύπνο» στην άμυνα του Ατρομήτου και βρέθηκε απέναντι στο Μιχαηλίδη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Νάστος με προβολή. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου συνέχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους δοκιμάζοντας πολλά σουτ εκτός περιοχής, με τον Φραγκουλάκη στο 28’ να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Το δοκάρι που είχε ο Εργοτέλης φαίνεται πως ξύπνησε το Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του, οι οποίοι από εκείνο το σημείο και μετά πήραν σιγά-σιγά τον έλεγχο του κέντρου και άρχισαν να απειλούν την εστία των Κρητικών. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του Περιστερίου καταγράφηκε στο 39’, όταν ο Αναστασάτος κινήθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη, όμως το γυριστό σουτ που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Δασκαλάκη.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στη φάση του 36’, στην οποία ο Φαβάλι «βούτηξε» μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον διαιτητή Δαλούκα να του δείχνει ορθά την κίτρινη κάρτα. Ο «άρχων» του αγώνα αναγκάστηκε να βγάλει από το τσεπάκι του άλλες 4 φορές την κίτρινη κάρτα, αφού υπήρξαν πολλά και σκληρά μαρκαρίσματα, κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν αφού οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ευκαιρία να «ανοίξουν» το σκορ με τον Μπρίτο να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Δασκαλάκη και τον Ρουμπάκη να γλυτώνει την ομάδα του, αποκρούοντας πάνω στην γραμμή.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντελώς στο 56’ όταν αποβλήθηκε ο Λεάλ, δεχόμενος μια ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή χτύπησε την μπάλα με το χέρι προσπαθώντας να τη στείλει στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Σαν να μην έφτανε στους φιλοξενούμενους το γεγονός πως έμειναν με 10 παίκτες, έχασαν και τον προπονητή τους, αφού ο κ. Δαλούκας απέβαλε τον Νίκο Καραγεωργίου στο 63’.

Η αριθμητική υπεροχή του Ατρομήτου, αλλά και οι κινήσεις του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο της ομάδας έδωσαν επιθετική πνοή στους Περιστεριώτες, οι οποίοι πίεσαν για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε πιθανότατα τη νίκη, όμως ο Δασκαλάκης, αλλά και τα δοκάρια (90’) δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι «κλείστηκαν» στην άμυνά τους με σκοπό να κρατήσουν το βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς όμως να παραμελήσουν εντελώς την επίθεσή τους, αφού ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, σε ένα σκληρό, αλλά και επεισοδιακό αγώνα, που είχε 10 κίτρινες, μία κόκκινη και αποβολή προπονητή.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάτσος, Μπαζίνσκι (78' Περόνε), Κουτσοσπύρος, Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος, Φαβάλι, Σαρμιέντο (67' Τάτος), Κάμπας (46' Πόποβιτς), Αναστασάκος, Μπρίτο
Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Ολιβέιρα, Καλαντζής, Μελισσάς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Γελαδάρης, Ρομάνο (88' Γιαλούσης), Κορδονούρης, Βερπακόφσκις (84' Ορφανός), Λεάλ, Μπέτο (90+3' Καρέλης)
Στον πάγκο: Αθανασίου, Μπερτόσα, Σαρρής, Σιάκκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x