Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Άτυχος ο Λεντέσμα

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Κριστιάν Λεντέσμα στον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ (24/11, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ) και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/11, πρωτάθλημα). Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός έχει υποστεί θλάση Α’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις των Πειραιωτών σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Κριστιάν Λεντέσμα στον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ (24/11, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ) και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/11, πρωτάθλημα).

Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός έχει υποστεί θλάση Α’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις των Πειραιωτών σε δύο με τρεις εβδομάδες. Να σημειωθεί ότι ο Λεντέσμα έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω ενοχλήσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κριστιάν Λεντέσμα υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μια θλάση πρώτου βαθμού στον μακρό προσαγωγό του αριστερού του μηρού και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δύο με τριών εβδομάδων».

Στο μεταξύ, αρκετά δρόμο μέχρι την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έχει να διανύσει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός θα επισκεφθεί την πατρίδα του και συγκεκριμένα το ιατρικό κέντρο στο οποίο υπεβλήθη στην πρώτη του επέμβαση (όταν έπαιζε στην Μπλάκμπερν) για το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών, προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x