Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αισιοδοξία για Ντιόγο

Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Ντιόγο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υποστεί ράγισμα (στο σκαφοειδές) στον αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (17/10). Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη (10/11) έδειξε ότι βαδίζει σε καλό δρόμο και εκτός απροόπτου θα είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/11).

Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Ντιόγο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υποστεί ράγισμα (στο σκαφοειδές) στον αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (17/10).

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη την Τρίτη (10/11) ο Βραζιλιάνος επιθετικός έδειξε ότι βαδίζει σε καλό δρόμο και εκτός απροόπτου θα είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/11). Μάλιστα, ίσως προλάβει και το ματς με την Άλκμααρ (24/11), για το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αναμένεται να καθορίσει πολλά σχετικά με την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση (σ.σ. «16»). Πάντως, δεν υπάρχει καμιά βιασύνη να παίξει ο Ντιόγο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21/11).

• Φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη Τρίτη (17/11). Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και θα αρχίσει στις 16:00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x