Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Κάντιθ για Μάντζιο

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού να αποδεσμεύσει τον Βαγγέλη Μάντζιο είναι δεδομένη και ήδη οι ενδιαφερόμενοι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Κάντιθ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία (13η μετά από 11 αγωνιστικές), έχει στο στόχαστρό της τον 26χρονο άσο για την ενίσχυση της επίθεσής της

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού να αποδεσμεύσει τον Βαγγέλη Μάντζιο είναι δεδομένη και ήδη οι ενδιαφερόμενοι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Κάντιθ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία (13η μετά από 11 αγωνιστικές), έχει στο στόχαστρό της τον 26χρονο άσο για την ενίσχυση της επίθεσής της. Επιθυμία των ανθρώπων της Κάντιθ είναι να αποκτηθεί ο διεθνής άσος με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, χωρίς να αποκλείεται πάντως και το ενδεχόμενο κανονικής μεταγραφής, αν το ποσό που αξιώσει το «τριφύλλι» δεν κριθεί υπερβολικό.

Η παρουσία του Κώστα Αντωνίου και του Φάνη Βουτσαρά στην Ισπανία δεν αποκλείεται να συνδέεται με αυτό το ενδιαφέρον. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως για τον Βαγγέλη Μάντζιο ενδέχεται να κινηθούν η Χερέθ (προτελευταία στην Primera Division) και η Κιέβο Βερόνα (12η στη Serie A), οι οποίες είχαν επιδείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x