Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Κανένα θέμα με Γιοβάνοβιτς

Καμία κίνηση για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να κάνει ο Παναθηναϊκός στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Από την «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδουν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στο θέμα με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού.

Kαμία κίνηση για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να κάνει ο Παναθηναϊκός στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Από την «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδουν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στο θέμα με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού.

Οι διοικούντες το «τριφύλλι» ξεκαθάρισαν ότι κάλυψαν την αριστερή τους πτέρυγα με τον Σεμπάστιαν Λέτο και δεν προτίθενται να αναζητήσουν νέο ποδοσφαιριστή για την ίδια θέση.

«Καμία κουβέντα για Τζιόλη- Κλέιτον»!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι ο Κώστας Αντωνίου πρότεινε στην Εσπανιόλ τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Σίλβα Κλέιτον προέβη ο Ραμόν Πλάνες. Σε συνέντευξή του στην «SportDay», ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών παραδέχτηκε ότι μίλησε με τον football manager του Παναθηναϊκού για οργανωτικά ζητήματα και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά στη σχετική ερώτηση για τους δύο μέσους του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι ουδέποτε έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων.

«Όντως έγινε συνάντηση με τον κ. Αντωνίου πριν το παιχνίδι με τη Χετάφε».

Και τι περιλάμβανε η ατζέντα της συνάντησης; Για ποια θέματα συζητήσατε;

«Ο Παναθηναϊκός θέλει μια συνεργασία μαζί μας σε διάφορα θέματα και εμείς είμαστε ανοιχτοί σε αυτό. Να έχουμε μια ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια φιλολογική συζήτηση για το ποδόσφαιρο και μιλήσαμε για οργανωτικά θέματα και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών».

Ειπώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός σας πρότεινε τον Τζιόλη και τον Κλέιτον…

«Όχι, δεν ειπώθηκε τίποτα για τα ονόματα που μου λέτε. Και εξάλλου εμείς δεν ψαχνόμαστε για μεταγραφές. Το μόνο που ειπώθηκε για τα μεταγραφικά είναι να έχουμε μια συνεργασία όσον αφορά το σκάουτινγκ παικτών και σε αυτό είμαστε θετικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x