Stoiximan Super League

Η τραγωδία τής χτύπησε ξανά την πόρτα!

Ο θάνατος του συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Λάρισα. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγωδία «χτυπά» την οικογένεια της ΑΕΛ.

Ο θάνατος του Αντόνιο Ντε Νίγκρις συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Λάρισα. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγωδία «χτυπά» την οικογένεια της ΑΕΛ.

Κανείς δεν θα ξεχάσει τον άδικο χαμό του Δημήτρη Κοκολίτσιου και του Δημήτρη Μουσιάρη σε αυτοκινητικό δυστύχημα στις 6 Σεπτεμβρίου του 1979. Το θάνατο του Γιώργου Μητσιμπόνα σε τροχαίο το 1997 και τον χαμό του Λευτέρη Μίλος, επίσης σε τροχαίο στην ίδια χρονιά.

Κοκολίτσιος-Μουσιάρης

Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τον θάνατο του Δημήτρη Κοκολίτσιου και του Δημήτρη Μουσιάρη. Οι δύο παίκτες έχασαν τη ζωή τους πριν κλείσουν τα είκοσι τους χρόνια, σε αυτοκινητικό δυστύχημα που έγινε στο 111ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Μοναδικός επιζών ήταν ο Γιάννης Βαλαώρας, που έγραψε στη συνέχεια τη δική του ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΛ.



Γιώργος Μητσιμπόνας

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Γιώργου Μητσιμπόνα. Ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 1997 όταν ο μεγάλος αμυντικός, που κατέκτησε το Κύπελλο (1985) και το πρωτάθλημα (1988) με τη φανέλα της Λάρισας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.



Λευτέρης Μίλος

Ο Λευτέρης Μίλος αγωνίστηκε στη Λάρισα από το 1991 έως και το 1996 όταν και η ομάδα υποβιβάστηκε, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή. Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 8 Μαρτίου του 1997.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x