Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Θεραπεία Νέμεθ και Ενσαλίβα

Ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τον Κρίστιαν Νέμεθ και τον Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ο Ούγγρος φορ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και ο Καναδός μέσος από ενοχλήσεις στον αχίλλειο, με συνέπεια αμφότεροι να μην υπολογίζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Καβάλα. Ομοίως και για τους Γιώργο Αλεξόπουλο και Δημήτρη Κουτρομάνο, που συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης

Ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τον Κρίστιαν Νέμεθ και τον Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ο Ούγγρος φορ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και ο Καναδός μέσος από ενοχλήσεις στον αχίλλειο, με συνέπεια αμφότεροι να μην υπολογίζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Καβάλα. Ομοίως και για τους Γιώργο Αλεξόπουλο και Δημήτρη Κουτρομάνο, που συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και εν συνεχεία έπαιξαν διπλό σε μισό γήπεδο.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης (15:00), ενώ μέχρι την Πέμπτη θα έχουν επιστρέψει στη βάση τους όλοι οι διεθνείς (Γιάχιτς, Νέμεθ, Γκερέιρο, Μάκος, Παυλής και Ταχτσίδης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x