Stoiximan Super League

Σισέ: «Διαφορετικό το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Απογοητευμένος για το αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά τη λήξη του αγώνα τονίζοντας πως «είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να την αρπάξουμε».

Απογοητευμένος για το αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά τη λήξη του αγώνα τονίζοντας πως «είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να την αρπάξουμε».

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης ανέφερε για την εικόνα του Παναθηναϊκού πως: «σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε το κίνητρο, αλλά στο ποδόσφαιρο μετρ
άνε οι πράξεις κι όχι τα λόγια».


Σχετικά με το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο «Καραϊσκάκη» υποστήριξε ότι: «το ντέρμπι θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σύγκριση με το σημερινό, γιατί ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο και να νικήσει».

Με την ατυχία που είχαν οι «πράσινοι» τα έβαλε ο Αλέξης Τζόρβας: «Έχουμε παίξει πολλά ματς κι όπως έχουμε δει όλα έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Σήμερα έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες, αλλά όχι μόνο αυτές. Πάντα η διακοπή μάς αποσυντονίζει κάπως. Ίσως είχαμε πρόωρα στο μυαλό μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κλωτσήσαμε σήμερα μια ευκαιρία, αλλά πάμε στο ντέρμπι με αβαντάζ δύο βαθμών. Θα μπορούσαμε να πάμε με παραπάνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια έδωσε σύνθημα νίκης για το ντέρμπι: «Σε αυτά τα ματς δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Θα πάμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν οι τίτλοι κρίνονται στα μεγάλα παιχνίδια: «Βλέπουμε τα τελευταία πέντε, έξι χρόνια ότι ο τίτλος δεν κρίνεται στα ντέρμπι. Αυτό φαίνεται από τις τελικές διαφορές. Όλα κρίνονται στα μικρά ματς. Σίγουρα δεν ήταν καλή αυτή η ισοπαλία, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου».

Για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στον Βύντρα: «Για τον Σωτήρη (σ.σ. Νίνη)δεν ξέρω, αλλά ο Λουκάς μου είπε ότι έγινε σε αυτόν».

Όσο για το αν έγινε επιθετικό φάουλ στη φάση του γκολ του Αστέρα: «Έχω την άποψη ότι ήταν επιθετικό φάουλ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Απ’ τη μεριά ο Άντε Ρουκάβινα σημείωσε: «Παίξαμε καλά, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είμαι αισιόδοξος για το ντέρμπι».

«Ήθελα να κάνω fair play»

Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντώνης Λαδάκης εξηγώντας πως: «διεκδικείται η μπάλα και καταλήγει σε μένα. Ακούω τον αντίπαλο που έπεσε να ζητάει βοήθεια και έβγαλα την μπάλα έξω για fair play. Τότε γύρισα και είδα τον διαιτητή να δίνει φάουλ.

Πήγα να του εξηγήσω τι έγινε κι αυτός μου είπε ότι τρώω κάρτα για καθυστέρηση. Επειδή είχα ήδη μια κάρτα δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, καθώς επρόκειτο για πούλημα της ομάδας.

Στη φάση του Νίνη εγώ έβαλα το σώμα μου μπροστά του και νομίζω ότι μου κάνει φάουλ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x