Stoiximan Super League

Τζόρβας: «Δεν είναι φαντασία, ούτε δικαιολογία»

Πέρα για πέρα αληθινή είναι η επίθεση που δέχτηκε με αεροβόλο ο Αλέξανδρος Τζόρβας, όπως δήλωσε απαντώντας στις διαψεύσεις από πλευράς του Ολυμπιακού. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι μώλωπες που φέρει αποτελούν αποδείξεις

Πέρα για πέρα αληθινή είναι η επίθεση που δέχτηκε με αεροβόλο ο Αλέξανδρος Τζόρβας, όπως δήλωσε απαντώντας στις διαψεύσεις από πλευράς του Ολυμπιακού. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι μώλωπες που φέρει αποτελούν αποδείξεις.

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανα παρέμβαση στον διαιτητή, του έδειξα την πλάτη μου και του είπε ότι κάτι με καίει. Δέχθηκα αρκετές σφαίρες και στην πλάτη και στα πόδια και οι μώλωπες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα. Δεν είναι φαντασία και δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε. Σε αυτό το γήπεδο και με αυτή την ομάδα γίνονται πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω», τόνισε στον «Σέντρα» και πρόσθεσε: «Με εξέτασε γιατρός και υπάρχουν και φωτογραφίες. Ο κύριος Μώραλης είπε ότι οι ισχυρισμοί μου ήταν ψεύτικοι. Δεν μπορεί, όμως, να περάσει τέτοιο αντικείμενο στη θύρα των οργανωμένων, όπου γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος. Όταν βλέπω ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους θεωρώ ότι είναι κατ' εντολή. Πέταξαν ένα σουγιά! Για αυτό τι δικαιολογία υπάρχει».

Πάντως ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ό,τι συνέβη δεν έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα. «Δεν μας επηρέασε. Για να μιλήσω προσωπικά, έχω το μυαλό αποκλειστικά στο παιχνίδι. Θα μπορούσα να δημιουργήσω πρόβλημα, να πέσω κάτω, να κάνω καραγκιοζιλίκια και να πούμε ότι φεύγουμε».

Όσο για τις έντονες παρατηρήσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα, προς την ομάδα του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Δευτέρας, ανέφερε: «Όλοι χάνουμε, όλοι κερδίζουμε. Κανενός τα αυτιά δεν χαϊδεύονται. Η κριτική αφορά όλους μας. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν απαράδεκτοι. Κάναμε προσπάθεια μεγάλη, δεχτήκαμε ένα απαράδεκτο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Αποσυντονιστήκαμε και μετά το 2-0 τελειώσαμε και δεν αντιδράσαμε δυναμικά. Ίσως να έλειπε λίγο πάθος. Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία μας και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x