Stoiximan Super League

Κατσικογιάννης: «Το διήμερο του Ολυμπιακού!»

Ικανοποιημένος από τη νίκη () του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών της Superleague εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης, μιλώντας στο www.sport-fm.gr. «Κύλησε ένα διήμερο πολύ καλά για τον Ολυμπιακό, με τρεις νίκες και αυτό είναι θετικό για τον σύλλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός μέσος. «Όποτε έρθει η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά», πρόσθεσε.

Ικανοποιημένος από τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών της Superleague εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης, μιλώντας στο www.sport-fm.gr.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κύλησε ένα διήμερο πολύ καλά για τον Ολυμπιακό, με τρεις νίκες και αυτό είναι θετικό για τον σύλλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός μέσος. «Όποτε έρθει η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά», πρόσθεσε.

Συνέντευξη στον Σταύρο Καλογεράκη

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφύ είχαμε κάποιες καλές φάσεις. Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, χωρίς όμως να κάνει κάτι σημαντικό και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», υπογράμμισε αρχικά.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής στη συνέντευξή που παραχώρησε στο www.sport-fm.gr δήλωσε ότι οι παίκτες του είχαν ψυχολογική πίεση, όμως ο νεαρός άσος ανέφερε: «Εγώ δεν αισθάνθηκα έτσι. Έχω παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Προσωπικά δεν είχα άγχος, αλλά τα περισσότερα παιδιά, δεδομένου ότι έπαιζαν για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη και ήρθε αρκετός κόσμος να μας δει, είχαν στρεσαριστεί. Ευτυχώς, όμως, δεν μας βγήκε σε κακό».

Στη συνέχεια, ο 21 ετών μέσος μίλησε για την παρουσία του κόσμου στο φαληρικό γήπεδο: «Ο κόσμος μάς βοήθησε με την παρουσία του, μας ενθάρρυνε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που ήταν κοντά μας».

Ο Κατσικογιάννης έκανε λόγο για «διήμερο με νίκες μόνο του Ολυμπιακού»: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κύλησε ένα διήμερο πολύ καλά για τον Ολυμπιακό, με τρεις νίκες (σ.σ.: δύο στο ποδόσφαιρο και μία στο μπάσκετ) και αυτό είναι θετικό για τον σύλλογο».

Κληθείς να σχολιάσει τις διαφορές που υπάρχουν στην ομάδα Νέων και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Στην ομάδα Νέων είσαι πιο άνετος, δεν υπάρχει τόση πίεση όση υπάρχει στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, εμείς οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουμε πολλά λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, κοιτάμε να παίζουμε με τη δεύτερη, να τη βοηθάμε και να παίρνουμε παιχνίδια στα πόδια μας, ώστε αν μας χρειαστεί ο προπονητής των Ανδρών να είμαστε έτοιμοι».

Ερωτηθείς πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ζίκο δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, απάντησε: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και πιστεύει στους νεαρούς παίκτες. Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθούμε να βάζουμε το κεφάλι κάτω σε κάθε προπόνηση να δουλεύουμε και όποτε έρθει η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά».

Καταλήγοντας, ο Κατσικογιάννης ανέφερε: «Φέτος πήρα μία ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (σ.σ.: στις 31/10), τον οποίο είχαμε νικήσει με 1-0 στο Περιστέρι και ελπίζω να μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό, όμως, είναι θέμα προπονητή, δεν είναι δικό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x