Stoiximan Super League

Βολές από την Ερασιτεχνική!

Ευθεία επίθεση προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ εξαπέλυσε η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τα όσα μεταφέρθηκαν για συνομιλίες της με Ισραηλινό επιχειρηματία για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί –σύμφωνα με πληροφορίες- η συνάντηση Νοτιά-Κοζώνη στη Φλόριντα για την υπογραφή του προσυμφώνου.

Βολές κατά των μετόχων της ΠΑΕ εξαπέλυσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Σε αυτήν χαρακτηρίζει ανίκανη τη σημερινή διοίκηση, ενω ζητάει απο τον Χαρταλάμπο Κοζώνη να τοποθετηθεί δημόσια για τις εξελίξεις.

Αναλυτικά:

«Η ανικανότητα των μετόχων και Διοικούντων την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια:

Η ανικανότητα τους να ολοκληρώσουν επιτέλους μια στρατηγική συμφωνία με επενδυτές Κύπριους, Αμερικάνους, ή Αφρικανούς,

Η ανικανότητα τους να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική Ποδοσφαιρική ομάδα,

Η ανικανότητα τους και η απροθυμία τους να κατασκευάσουν το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. στη Ν. Φιλαδέλφεια, ή όπου αλλού τέλος πάντων,

Η ανικανότητα να βγούν και να πουν την αλήθεια στον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον αυτής της ομάδας,

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ να χρεωθεί σε καμία περίπτωση η σημερινή Διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ.

Ας σταματήσουν να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα, ας δώσουν εξηγήσεις για την κακοδιαχείριση των 150.000.000€ τα τελευταία πέντε χρόνια και για τα χρέη που δημιούργησαν και ας δώσουν επιτέλους λύση στο πρόβλημα της Α.Ε.Κ.

Σαν διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ. έχουμε δεσμευτεί στον κόσμο και τα μέλη του Σωματείου ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ τα όνειρα του κόσμου, ΔΕΝ τα δίνουμε αντιπαροχή. Σχέδια υπάρχουν πολλά. Επενδυτές κανένας. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Καλούμε τον κ. Χ. Κοζώνη να πάρει θέση δημόσια προκειμένου να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του τόσο για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., όσο και για την κατασκευή γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Καλούμε τους μετόχους και την Διοίκηση της ΠΑΕ - Α.Ε.Κ. να μην κρύβονται, να μην κωλυσιεργούν κα να μιλήσουν με αλήθειες στον κόσμο της Α.Ε.Κ.

Μακριά από εμάς σενάρια και λύσεις Πρωτοδικείου. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να τις αναλάβουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x