Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραιτήθηκε ο Παράσχος

Την παραίτησή του από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα υπέβαλε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν δυσαρεστημένος από συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του κ. Παράσχου.

Την παραίτησή του από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα υπέβαλε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν δυσαρεστημένος από συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

"Δεν ήταν τυχερό μου να παραμείνω στον ΠΑΣ. Κατάφερα και άντεξα όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τώρα όμως πρέπει να φύγω. Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία. Πρώτη φορά στη θητεία μου ως προπονητής έχω αμφισβητηθεί τόσο πολύ", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Πριν ανακοινώσει την απόφαση του να παραιτηθεί, ο κ. Παράσχος αναφέρθηκε λακωνικά και στο σημερινό παιχνίδι και αφού το χαρακτήρισε "επανάληψη προηγούμενων αγώνων που έχει δώσει η ομάδα", τόνισε πως "ό,τι λάθος κάναμε το πληρώσαμε. Χωρίς ευκαιρίες ο Ηρακλής έβαλε 3 γκολ».

"Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το κλίμα. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με τον προπονητή, δεν ήμουν ενημερωμένος ότι θα φύγει ο Παράσχος. Θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία", σχολίασε, απο την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του κ. Παράσχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x