Stoiximan Super League

Εργοτέλης-Καβάλα 1-0

.Ένα γκολ του Μάρις Βερπακόφσκις ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Εργοτέλη στο ντέρμπι των φετινών εκπλήξεων της Σούπερ Λίγκας. Ο Λετονός επιθετικός σκόραρε στο 24’ και έστειλε την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στην 4η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από 13 αγωνιστικές.

Ένα γκολ του Μάρις Βερπακόφσκις ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Εργοτέλη στο ντέρμπι των φετινών εκπλήξεων της Σούπερ Λίγκας. Ο Λετονός επιθετικός σκόραρε στο 24’ και έστειλε την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στην 4η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από 13 αγωνιστικές.

Το ματς:

Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Καβάλα, η οποία από τα πρώτα κιόλας λεπτά προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Εργοτέλη και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν την άμυνα των κρητικών με τους Ονουάτσι και Ντικρόκ, χωρίς να καταφέρουν όμως να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο 24’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Βερπακόφσκις. Ο Λεάλ από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα, όντας αμαρκάριστος και βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Λετονό επιθετικό, ο οποίος με πολύ όμορφη κεφαλιά-ψαράκι «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του.

Από την επίτευξη του πρώτου τέρματος στον αγώνα και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία στο ματς. Πρώτοι απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στο 33’ με τον Αθανασίου, του οποίου τη σέντρα-σουτ έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Αθανασίου. Οι παίκτες του Νίκος Καραγεωργίου απάντησαν στο 42’ με τον Μπέτο, την κοντινή κεφαλιά του οποίου έδιωξε με τα πόδια ο Ιτάνζ, διατηρώντας το 1-0 για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Παμπορίδης να αναγκαστεί να βγάλει την κίτρινη κάρτα αρκετές φορές από την τσέπη του. Η τροπή αυτή που πήρε το ματς ήταν εις βάρος του θεάματος και των φάσεων, τα οποία αποτέλεσαν είδος προς εξαφάνιση. Το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι την συμπλήρωση του 90λεπτου, με αποτέλεσμα να πάρει ο Εργοτέλης μια πολύ σημαντική νίκη.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου):Αθανασίου, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Μπέτο, Βερπακόφσκις (90+1' Ογκουνσότο), Τσεσνάουσκις, Ρομάνο (90' Χίμπλιγκερ), Λεάλ (73' Μπούντιμιρ)
Στον πάγκο:Πόζα, Ορφανός, Γιαλούσης, Σιάκας

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ (Βαγγέλης Γούτης): Ιτάνζ, Ψωμάς, Φερέιρα, Πευκάκης, Οικονόμου, Ντομπρασίνοβιτς (76' Λάκης), Ντικρόκ, Γιάννου, Μεντί (64' Ιωάννου), Ορούμα (22' Πόποβιτς), Ονουάτσι
Στον πάγκο:Κατεργιαννάκης, Θεωδορέλλης, Κάλατζιτς, Σιόντης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ:Γούκος (Ηπείρου)-Ελευθερίου (Αθηνών)
ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x