Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δεν αποχωρούν αν δεν δικαιωθούν

Διατεθειμένοι να αποχωρήσουν μόνο αν ο κ. Νοτιάς διαβεβαιώσει ότι θα υπάρξει άμεσα αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της ΑΕΚ είναι οι οπαδοί της «Ένωσης», που έχουν κάνει από το μεσημέρι κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Διατεθειμένοι να αποχωρήσουν μόνο αν ο κ. Νοτιάς διαβεβαιώσει ότι θα υπάρξει άμεσα αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της ΑΕΚ είναι οι οπαδοί της «Ένωσης», που έχουν κάνει από το μεσημέρι κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 εκπρόσωπος των οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκονται στα γραφεία, έχουν ήδη ζητήσει από τους υπάλληλους της ΠΑΕ να τους φέρουν σε επαφή με τον κ. Νοτιά. Αίτημα τους είναι να «ανοίξει» ο δρόμος για τον κ. Κοζώνη, τονίζοντας πως δεν επιθυμούν ο σύλλογος να συνεχίσει με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ωστόσο, αυτό που ξεκαθάρισαν είναι ότι θα παραδώσουν τα γραφεία στην κατάσταση που τα κατέλαβαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή αυτής της κατάληψης:

"Η Συντονιστική επιτροπή κατάληψης σας ανακοινώνει τα ακόλουθα: Η κίνηση μας αυτή είναι μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας για όλα όσα τραγελαφικά γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα μας. Είναι, επίσης, μια κίνηση αγωνίας για το μέλλον της ΑΕΚ. Αλλά, κυρίως, είναι κίνηση (προειδοποίησης πως ο λαός της ΑΕΚ ξύπνησε και δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλα παιχνίδια στην πλάτη του. Επειδή τα ψέματα που έχουν γεμίσει τον κόσμο μας τελευταία έχουν ξεπεράσει τα χρέη της ομάδας μας, απαιτούμε άμεσα επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο κ. Ν. Νοτιά ώστε να φανερωθεί, επιτέλους, τι γίνεται αλλά και τι εχει στο μυαλό του για την ΑΕΚ μας, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Μετά από την επικοινωνίας μας αυτή και αφού ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, θα καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας. Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε προς τη διοίκηση της μάνας-Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην εμπλοκή τους στα πιθανά μελλοντικά σενάρια σωτηρίας της ΑΕΚ, γιατί, αυτή τη φορά, το λάθος θα είναι ανεπανόρθωτο.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που επικοινωνεί με κάθε τρόπο μαζί μας, μας συμπαραστέκεται και μας στηρίζει. Ο αγώνας αυτός είναι και δικός τους, είναι αγώνας όλων των Ενωσιτών
".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x