Stoiximan Super League

Πατέρας: «Προσωπική απόφαση η απόλυση Τεν Κάτε»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, μίλησε για την απόφαση του να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Χεν Τεν Κάτε και τόνισε πως «η απόφαση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν προσωπική μου επιλογή» εξηγώντας πως η απόφαση πάρθηκε «με γνώμονα την εικόνα της ομάδας και ορίζοντα την προοπτική και την επιτυχία της».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, μίλησε για την απόφαση του να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Χεν Τεν Κάτε και τόνισε πως «η απόφαση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν προσωπική μου επιλογή» και εξήγησε πως αυτό το έκανε «με γνώμονα την εικόνα της ομάδας και ορίζοντα την προοπτική και την επιτυχία της». Ο πρόεδρος των «πρασίνων» ζήτησε στη συνέχεια από τον κόσμο της ομάδας «να στηρίξει αμέριστα τη νέα αυτή προσπάθεια και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και της νέας της τεχνικής ηγεσίας».

Ο Νικόλας Πατέρας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Νίκο Νιόπλια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πιστεύω πολύ στον καινούργιο μας τεχνικό και περιμένω όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού να στηρίξει αμέριστα τη νέα αυτή προσπάθεια και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και της νέας της τεχνικής ηγεσίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x