Stoiximan Super League

Οργή Παύλου!

Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, εξαπέλυσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με αφορμή την απόφαση του πρώτου να απολύσει τον Χενκ Τεν Κάτε και να προσλάβει το δίδυμο Νιόπλια-Βαζέχα, που την Τετάρτη.«Βλέπει εφιάλτες και κυνηγά φαντάσματα.Απαγορεύω σε οποιονδήποτε νεόκοπο παράγοντα με μηδενική εμπειρία να κρίνει τις απόψεις μου», τόνισε. H απάντηση Πατέρα.

Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, εξαπέλυσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με αφορμή την απόφαση του πρώτου να απολύσει τον Χενκ Τεν Κάτε και να προσλάβει το δίδυμο Νιόπλια-Βαζέχα. Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» απάντησε στις κατηγορίες του προέδρου περί εσωτερικής αντιπολίτευσης και δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει νεόκοπο παράγοντα.

«Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό μας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βλέπει εφιάλτες και κυνηγά φαντάσματα. Αντί να δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική από ανθρώπους που έχουν βάλει το "τριφύλλι" πάνω και από την ίδια τους τη ζωή, έσπευσε να χαρακτηρίσει αντιπολίτευση την άποψή μου πως το υπάρχον δίδυμο είναι φιλόδοξο μεν, αλλά άπειρο. Θέτει σε κίνδυνο τα οράματα και τις επιθυμίες μας για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Θέλουμε έναν μεγάλο Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, απαγορεύω σε οποιονδήποτε νεόκοπο παράγοντα με μηδενική εμπειρία κι εγωκεντρικές τάσεις διοίκησης να κρίνει άκομψα και προκλητικά τις απόψεις μου, που έχουν ως μοναδικό σκοπό να μην μικρύνει ποτέ ο Παναθηναϊκός μας με λανθασμένες κινήσεις. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω κοντά στην ομάδα της καρδιάς μου στις χαρές και τις λύπες, όπως κάνω τόσα χρόνια, έστω κι αν γίνω δυσάρεστος για κάποιους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Τεν Κάτε ήταν επαγγελματίας και προσπαθούσε για το καλύτερο, άσχετα αν πέτυχε ή δεν πέτυχε. Μένω στο θέμα να αλλάξει προπονητή, χωρίς να ενημερώσει κανέναν και χωρίς να έχει κάνει ενέργειες να εξασφαλίσει έναν μεγάλο προπονητή. Εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα ψηλά και επιπλέον να έχει ένα μεγάλο προπονητή. Δεν λέω ονόματα και δεν έχει σημασία αν λέγεται ‘Α’ ή ‘Β’. Θέλουμε έναν μεγάλο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός πριν βγάλει αυτή την απόφαση έπρεπε να ψάξει έναν προπονητή της εμβέλειας της ομάδας. Προχθές βράδυ ήμασταν όλοι μαζί και δεν είπε μία κουβέντα. Να πάρει μία γνώμη και να την πετάξει στη θάλασσα… Δεν είναι δυνατό να προσλαμβάνει ένα δίδυμο που δεν έχει καμία πείρα. Εγώ και ο κύριος Βαρδινογιάννης το μάθαμε από τις εφημερίδες, δεν ξέρω για τους άλλους. Είναι δυνατόν να παίρνει μία τόσο μεγάλη απόφαση χωρίς να λέει σε κανέναν τίποτα; Έπρεπε να πάρει τη γνώμη των ανθρώπων που τον έβαλαν στον Παναθηναϊκό».

Καταλήγοντας, ο κ. Γιαννακόπουλος, ανέφερε: «Αν πετύχει το δίδυμο, θα είμαι ο πρώτος που θα το χειροκροτήσω. Όμως, δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη αυτό το δίδυμο. Θέλω τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό. Να τον χειροκροτώ και να είναι πρώτος».

Η απάντηση του Πατέρα

Ο Νικόλας Πατέρας έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης, ωστόσο επανέλαβε πως δεν θεωρεί λάθος του το ότι δεν ενημέρωσε κανέναν πριν απολύσει τον Χενκ Τεν Κάτε και προσλάβει το δίδυμο Νιόπλια-Βαζέχα. Παράλληλα, επισήμανε πως ήταν λάθος του Παύλου Γιαννακόπουλου να εκφράσει δημόσια τις αντιρρήσεις του.

«Πιστεύω ότι κάνει κακό στην ομάδα διάφορα θέματα να τα συζητάμε δημόσια και όχι κεκλεισμένων των θυρών. ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έφερε κάποιο θέμα στο ΔΣ το οποίο αρνηθήκαμε να συζητήσουμε. Εμένα μου ζητήθηκε πέρυσι να αναλάβω την προεδρία του Παναθηναϊκού από τους κυρίους Βγενόπουλο, Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο. Δεν μου ζήτησαν να κάθομαι να αναλύω όλες τις κινήσεις που θα κάνω», τόνισε στον «Σέντρα» ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Από κάποιους συνεργάτες μου ενημερώθηκα ότι ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε απαξιωτικά στο πρόσωπο μου. Εγώ τον σέβομαι και τον αγαπώ. Πιστεύω ότι όλοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού, απλώς όλοι μας έχουμε διαφορετική αντίληψη για το πως θα πρέπει να ενεργεί όταν θέλει το καλό της ομάδας. πιστεύω οτι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται γρήγορα να μην τα πολυσυζητάμε. Δεν πρέπει να βγαίνουμε προς τα έξω την επόμενη μέρα και να καταδικάζουμε την απόφαση της διοίκησης, γιατί αυτό δημιουργεί ένα ψυχολογικό βάρος στην ομάδα. Για μένα ήταν πολύ δυσάρεστη η κουβέντα με τον προπονητή, ποιος τον στήριξε περισσότερο από μένα; Όταν όμως από την άλλη πλευρά βλέπεις οτι οι μέτοχοι και οι φίλαθλοι έχουν απογοητευτεί από αυτή την εικόνα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Τώρα οτι πρέπει κάποια στιγμή να συζητήσουμε στο ΔΣ γιατί πήρα αυτή την απόφαση, το δέχομαι γιατί έτσι λειτουργεί μια εταιρία, αλλά οχι πριν αποφασίσω να συγκεντρώνω υπογραφές ή να παίρνω γνώμες και στη συνέχεια να λέμε καλός ο Πατέρας ή κακός Πατέρας. Δεν δέχομαι οτι πρέπει να διαπομπεύουμε αποφάσεις της διοίκησης είτε είναι σωστές, είτε είναι λάθος, δεν έχω δει ποτέ ο κ. Παύλος να έχει επιβραβεύσει κάποια απόφαση ή μεταγραφή μας. Αυτά δεν πρέπει να τα βγάλουμε δημόσια γιατί δημιουργούμε πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνουμε, αν αυτό κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Ο καλός καπετάνιος δεν φοβάται την φουρτούνα, εγώ πήρα μια απόφαση και πάνω σε αυτή την απόφαση θα κριθώ. Ελπίζω αυτή η απόφαση ν αποδειχθεί σωστή, οι μέτοχοι και οι φίλαθλοι να δουν καλύτερο θέαμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x