Stoiximan Super League

Σάντος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καβάλα(0-0) για την 14η αγωνιστική της Super League, παρουσιάστηκε ο προπονητής του «Δικεφάλου», Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του που είχε τρία δοκάρια σε ένα ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθετική δυστοκία της γραμμής κρούσης της "Δικεφάλου".

Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καβάλα(0-0) για την 14η αγωνιστική της Super League, παρουσιάστηκε ο προπονητής του «Δικεφάλου», Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του που είχε τρία δοκάρια σε ένα ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθετική δυστοκία της γραμμής κρούσης της "Δικεφάλου".

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήρθαμε εδώ για να κυνηγήσουμε την νίκη όπως και σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα σε όλη την διάρκεια του. Κυριάρχησε και ήταν καλά οργανωμένη, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς έλειψε από τους παίκτες μου το ένστικτο του σκόρερ», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός, κυρίως, στις αντεπιθέσεις. Δεν επιτρέψαμε στη Καβάλα να το εκμεταλλευτεί αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε την ατυχία με τα δοκάρια και χάσαμε πολλές ευκαιρίες που ήταν σίγουρα γκολ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά, δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα και μας μένει πικρία για το ότι δεν κερδίσαμε».

Για το γεγονός ότι έκανε μόνο μια αλλαγή στο παιχνίδι, τόνισε: «Τις αλλαγές τις κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και όχι για να πεις απλά ότι έχεις κάνει αλλαγές. Η ομάδα δεν κέρδισε γιατί δεν μπήκανε τα σίγουρα γκολ που χάσαμε».

Όσον αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, υποστήριξε: «Ήδη το έχουμε πει αυτό πολλές φορές. Σήμερα, ωστόσο, έγινε ακόμα πιο εμφανές το πρόβλημα στον σημερινό αγώνα. Η ομάδα έκανε ότι μπορούσε και της έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση».

Σε ερώτηση για το αν τίθεται θέμα απόκτησης ενός πιο επιθετικού παίκτη μετά τον Κριστιάνο, απάντησε: «Ας συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Καβάλα».

Κληθείς να σχολιάσει την αγωνιστική παρουσία της Καβάλας, είπε: «Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πολύ καλά τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να παίξει τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να εκμεταλλευτεί τα θετικά της στοιχεία».

Για την απουσία ενός από τα σημαντικότερα όπλα της Καβάλας, τον Ορούμα δήλωσε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής σημαντικός για την Καβάλα αλλά με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε. Η Καβάλα δυσκολεύεται όταν ο αντίπαλος κρατάει πολύ την μπάλα στα πόδια του και έγινε επικίνδυνη ελάχιστες φορές που βγήκε μπροστά».

Για την σημαντική παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη», υπογράμμισε : «Αυτοί οι οπαδοί δείχνουν τη δυναμική και το μεγαλείο του συλλόγου. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και να τους δώσουμε χαρά. Σε αυτούς τους οπαδούς αξίζει να δώσουμε τα πάντα. Αξίζουν νίκες και επιτυχίες».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Καβάλας, Βαγγέλης Γούτης, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ακολούθησε την ομάδα του και στους δικούς μας που ακούγονταν μέχρι το τέλος. Μέχρι το τέλος δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο. Όσον αφορά τον αγώνα, ξέροντας τη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά και τις αδυναμίες του, προσπαθήσαμε όταν θα είχαμε την μπάλα στα πόδια μας να μην κάνουμε λάθη. Όσες φορές έγινε αυτό, κάναμε και φάσεις. Όταν χάναμε την μπάλα είχαμε πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και έχει και έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή τον Βιεϊρίνια. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί μόνο με παλικαριά, ψυχή και αγωνιστική τακτική θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ».

Για το ότι χρησιμοποίησε το Λεοντίου και όχι το Σιόντη, ανέφερε: «Θέλαμε να μπει ο Λεοντίου για να πάμε πιο μπροστά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και έχασε ευκαιρίες από δικά μας λάθη και κόντρες».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x