Stoiximan Super League

Μαντούκα: «Περνάμε δύσκολες στιγμές»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνουν οι παίκτες της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Μαντούκα μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και τη νίκη με 3-2.

Δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνουν οι παίκτες της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Μαντούκα μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και τη νίκη με 3-2.

«Πιστεύω πως όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές ψυχολογικά. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ. Είναι αυτονόητο πως όσα συμβαίνουν μας επηρεάζουν», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος, που ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Σχολιάζοντας την απόδοση του Γιάννη Αραμπατζή, που είχε καλές και κακές στιγμές στον αγώνα στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, είπε: «Του έχουμε εμπιστοσύνη και τον αγαπάμε. Σίγουρα στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχε μεγάλη συμβολή στη νίκη μας».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Μάκος ανέφερε: «Η ομάδα ξεκίνησε καλά, πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε γκολ στο χειρότερο δυνατό σημείο, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δώσαμε την ευκαιρία στον Λεβαδειακό πως μπορεί να επιστρέψει. Ο Γιάννης Αραμπατζής μπορεί να έκανε ένα λάθος στο πρώτο γκολ, αλλά στο τέλος μάς έσωσε και πήραμε τη νίκη».

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μίλησε για τη φάση από την οποία προήλθε το 2-2. «Μου έγινε καθαρό φάουλ. Είναι απίστευτο που δεν το είδε ο διαιτητής. Μόνο ένας τυφλός δεν θα το έβλεπε», τόνισε ο Σουηδός αμυντικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x