Stoiximan Super League

Ζεβλάκοφ: «Να κλείσουμε τη χρονιά στην κορυφή»

Σύνθημα νίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη έδωσε για τον Ολυμπιακό ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο περιθώριο εκδήλωσης της χορηγού εταιρίας του συλλόγου «Samsung» για την παρουσίαση νέου μοντέλου κινητής τηλεφωνίας.

Σύνθημα νίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη έδωσε για τον Ολυμπιακό ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο περιθώριο εκδήλωσης της χορηγού εταιρίας του συλλόγου «Samsung» για την παρουσίαση νέου μοντέλου κινητής τηλεφωνίας.

«Είναι το παιχνίδι με το οποίο θα τελειώσουμε τη χρονιά. Θα είναι καλό να νικήσουμε για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Ξέρουμε πως η έδρα του Άρη είναι δύσκολη., όμως όλα τα ματς είναι ίδια. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Πολωνός αμυντικός, ενώ έκρινε θετικό τον απολογισμό της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν. «Ο Ολυμπιακός πήγε καλά στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, παρά τις απουσίες. Κάναμε καλή δουλειά. Τώρα σταδιακά επιστρέφουν οι τραυματίες και αυτό είναι καλό για την ομάδα». Όσο για την πορεία της ομάδας στο Champions League, τόνισε: «Περάσαμε από τους ομίλους και περιμένουμε την κλήρωση. Δεν σκέφτομαι ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Οι μεγάλες ομάδες μπορεί να ασκήσουν μεγάλη πίεση, αλλά κάποιες φορές είναι καλό να κληρωθείς με κάποια δυνατή ομάδα. Ίσως θα ήταν καλό να αντιμετωπίσουμε και τη Ρεάλ».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκαλίτσιος τόνισε για το ματς με τον Άρη: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα. Θα έχουμε κάποιες επιστροφές παικτών. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το έργο μας είναι δύσκολο, όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά σε όλα, γιατί κάθε ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό δίνει τον καλύτερό της εαυτό», τόνισε. Όσο για την κλήρωση των «16» του Champions League που θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, ο 23χρονος δεξιός μπακ ανέφερε: «Δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε κάποια προτίμηση. Σίγουρα θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουμε τα μεγαθήρια. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να παίξουμε με τη Φιορεντίνα ή την Μπορντό. Ακόμη κι αυτές όμως είναι πολύ καλές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x