Stoiximan Super League

Μπεν Αρφά: «Θα δούμε τι θα φέρει το ‘’αύριο’’»

Δεν θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για το μέλλον της καριέρας του ο Χατέμ Μπεν Αρφά με δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Σεντ Ετιέν για το πρωτάθλημα Γαλλίας. «Είμαι 100% παίκτης της Μαρσέιγ μέχρι την Τετάρτη. Θα δούμε, όμως, τι θα φέρει το αύριο», τόνισε ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Μπορεί οι πληροφορίες να φέρνουν τον Ολυμπιακό κοντά στην απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά αλλά ο ίδιος σε κάθε του δήλωση προσπαθεί να μην αποκαλύψει τίποτα που έχει σχέση με την καριέρα του. Αμέσως μετά το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Σεντ Ετιέν ο Μπεν Αρφά μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και εκτός από την ισοπαλία της ομάδας του, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του.

«Αυτό που ξέρω είναι πως θα είμαι παίκτης της Μαρσέιγ σίγουρα μέχρι την Τετάρτη. Οπότε είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου», τόνισε αρχικά ο Μπεν Αρφά. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε τώρα γι’ αυτό. Σήμερα είμαι στην Μαρσέιγ. Θα δούμε τι θα φέρει το ‘’αύριο’’», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x