Stoiximan Super League

Μπότος: «Ό,τι καλύτερο από την αφρικανική αγορά ο Μπούτου»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Τρεζόρ Μπούτου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Μπότος. «Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από την αφρικανική αγορά», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη στην Ελλάδα και ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες του από την Γαλλία οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν περισσότερα από εννιά εκατομμύρια ευρώ στη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μπεν Αρφά.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Τρεζόρ Μπούτου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Μπότος. «Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από την αφρικανική αγορά», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη στην Ελλάδα και ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες του από την Γαλλία ο Ολυμπιακός προσφέρει περισσότερα από εννιά εκατομμύρια ευρώ στη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μπεν Αρφά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μπότος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ο Τρεζόρ Μπούτου είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αφρικανική αγορά. Είναι ένας παίκτης 24 ετών, με πολύ μεγάλη προσωπικότητα και έντονη προσωπικότητα στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι πολυθεσίτης, μεσοεπιθετικός, επιθετικός και “δεκάρι”. Μπορεί να παίξει στα πλάγια και μπορεί να δώσει ασίστ. Ο παίκτης μπορεί να βάλει από 25 μέχρι 30 γκολ τη σεζόν. Πριν από δύο χρόνια τον είχε πάρει ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, αλλά το Κονγκό είναι στην 101η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Κάτω από το νούμερο 75 υπάρχει πρόβλημα για να εξασφαλίσει κάποιος ποδοσφαιριστής άδεια παραμονής στην Αγγλία.

Έχει κάνει επίσημη πρόταση η Σέλτικ, με την οποία αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Πρόταση έχει κάνει και η Σταντάρ Λιέγης, αλλά δεν ασχολούμαστε με τους Ντ' Ονόφριο. Το μόνο που ασχολούμαι είναι η μεταγραφή του Μπούτου και να πάρουμε τα λεφτά μας. Κάποτε μπορούσαμε να τον δώσουμε και χωρίς χρήματα στον Ολυμπιακό. Ήρθε η Γιουνγκ Μπόις, αλλά απορρίψαμε την πρότασή της. Ο Μπούτου θέλει να δει ότι υπάρχουν προδιαγραφές σε μία ομάδα για να πάρει μεταγραφή, αφού είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Αφρική.

Αν υλοποιήσουμε οποιαδήποτε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, θα μιλήσουμε για μία περίπτωση συνιδιοκτησίας του παίκτη. Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό και δεν έχουμε κολλήσει σε κάτι. Έχουμε τον τρόπο μας με τον Ολυμπιακό να κάνουμε τον “deal”. Αν ο Μπούτου θα πάει στον Ολυμπιακό, θα μείνει το πολύ 1,5 χρόνο. Είναι πιο πληθωρικός παίκτης από τον Μποκανί. Πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών η απάντηση του Ολυμπιακού για τον Μπούτου
», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του Κογκολέζου επιθετικού.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας ατζέντης αποκάλυψε το ποσό που διαθέτει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά της Μαρσέιγ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα μέγιστα για τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού δίνει πολλά εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η πρότασή του ξεπερνάει τα 9 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι δεν “ψήνεται” ο παίκτης. Η Μαρσέιγ δεν έχει δίλλημα σε άλλη ομάδα τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο του, δεν υπάρχει πρόταση από άλλη ομάδα. Μιλάμε για παικταρά, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, δεν είναι ισορροπημένος. Αν, όμως, το διαχειριστεί σωστά ο Ολυμπιακός, θα κάνει “παπάδες”!».

Καταλήγοντας, ο κ. Μπότος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών: «Ο Γιοβάνοβιτς ψάχνεται. Παίζει ένα ωραίο έργο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει θέμα με τον Παναθηναϊκό. Αν πάει στον Ολυμπιακό, θα γίνει το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x