Stoiximan Super League

«Στον Μπεν Αρφά τα κλειδιά!»

Από τον Χατέμ Μπεν Αρφά εξαρτάται αν θα αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, όπως δήλωσε ο Ζοσουά Ανιγκό. Ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας αναγνώρισε την αξία του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, τόνισε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να ανεχτεί τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Δ.Σ. των Γάλλων και παραμένουν αισιόδοξοι ότι θα κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο.

Από τον Χατέμ Μπεν Αρφά εξαρτάται αν θα αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, όπως δήλωσε ο Ζοσουά Ανιγκό. Ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας αναγνώρισε την αξία του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, τόνισε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να ανεχτεί τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του.

«Ο Χατέμ μπορεί να κάνει πολλά και δεν είναι απαραίτητο να φύγει», δήλωσε αρχικά ο κ. Ανιγκό και πρόσθεσε:

«Από εκείνον εξαρτάται αν θα φύγει και από κανέναν άλλο! Στα χέρια του βρίσκονται τα κλειδιά, ούτε στον προπονητή, ούτε στους οπαδούς, ούτε στον αθλητικό διευθυντή ή τον πρόεδρο της ομάδας. Μονάχα από εκείνον. Είδαμε τα όσα έκανε στο παιχνίδι με την Όσερ. Μπορεί να ρισκάρει, να δημιουργήσει παιχνίδι, κάτι που αρέσει σε όλους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε την ιδιότροπη συμπεριφορά του, που εμφανίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι απλό…».

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες περιμένουν την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Μαρσέιγ για το αν θα αφήσουν τον Μπεν Αρφά να αποχωρήσει από την ομάδα. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ετοιμάσουν τα πλάνα τους στην περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του διεθνούς Γάλλου.

Οι ιθύνοντες θα εξετάσουν προτάσεις παικτών από διάφορους μάνατζερ, ενώ είναι πιθανό έρθουν στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αισιόδοξοι και θεωρούν ότι οι Μασσαλοί θα αποδεχθούν τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθούν τα χρήματα της μεταγραφής. Να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά το παραπάνω «αγκάθι» κρατάει στάσιμη την υπόθεση.

Περί Μπούτου και Λούα Λούα

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν νεότερα στην υπόθεση του Τρεζόρ Μπούτου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πλευρά του επιθετικού από το Κονγκό.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κρύψει ότι ενδιαφέρονται για τον 24χρονο παίκτη, αλλά θεωρούν ότι έχει το ίδιο στιλ με τον Λούα Λούα που φαίνεται ότι θα μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση για τον Μπούτου.

Όσον αφορά στον Λούα Λούα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον κρατήσουν μέχρι το καλοκαίρι και ελπίζουν τα αποτελέσματα των νέων εργομετρικών εξετάσεων να είναι αρκετά καλύτερα από τις πρώτες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x