Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓIANNINA-SKODA ΞANΘΗ: Στο «κυνήγι» της παραμονής

Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον ιδανικότερο τρόπο για τους ΠΑΣ και Ξάνθη στη φετινή Σούπερ Λίγκα και ο αγώνας ανάμεσά τους την Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, είναι μια ευκαιρία για να πάρουν αμφότεροι μια βαθμολογική «ανάσα» και να ατενίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη μεγάλη κατηγορία.

Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον ιδανικότερο τρόπο για τους ΠΑΣ και Ξάνθη στη φετινή Σούπερ Λίγκα και ο αγώνας ανάμεσά τους την Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, είναι μια ευκαιρία για να πάρουν αμφότεροι μια βαθμολογική «ανάσα» και να ατενίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη μεγάλη κατηγορία. Οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη βρίσκονται στην τριάδα που οδηγεί στη δεύτερη Εθνική και χρειάζονται περισσότερο τους τρεις βαθμούς, όμως η ψυχολογία των ακριτών μετά τη νίκη τους επί του Ηρακλή στη λήξη του πρώτου γύρου, τους έφερε σε μια καλύτερη κατάσταση, ενόψει της συνέχειας.

ΠΑΣ: Με Σίσιτς στην αποστολή

Το «παρών» στο παιχνίδι της Τετάρτης (14:30, Novasports 2) θα δώσει ο Μίρνες Σίσιτς. Η μπλε κάρτα του Σλοβένου μεσοεπιθετικού έφτασε και θα παίξει κανονικά κόντρα στους ακρίτες.

Στη διάθεση του Θύμιου Γεωργούλη βρίσκεται, επίσης, ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Αντίθετα, εκτός αποστολής τέθηκε ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, αφού καθυστέρησε να επιστρέψει από τις διακοπές του και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις μέσα στις γιορτές.

Την αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» απαρτίζουν οι εξής: Μπούγιαν, Σκαρντουέλι, Ντιμπαλά, Μαϊστόροβιτς, Σίσιτς, Ανδράλας, Βαγγελής, Γεωργιάδης, Ελευθερόπουλος, Κανακούδης, Κοντογουλίδης, Κούσας, Κώτσιος, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Μπαλάφας, Ντάσιος, Σαϊτιώτης, Σικαλιάς και Τζάνης.

ΞΑΝΘΗ: Παρών ο Ελινγκτον

Το μοναδικό πρόβλημα της πρωινής προπόνησης της Ξάνθης την Τρίτη ήταν η έντονη χιονόπτωση που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Κατά τα άλλα, το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, πέρα από τις γνωστές απουσίες. Έτσι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα στα Γιάννενα. Τα ευχάριστα νέα για τον ακριτικό σύλλογο ήταν ότι έφτασε και η μπλε κάρτα του Έλινγκτον, που, μετά από αυτήν την εξέλιξη, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και, ίσως, πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα αναχώρησε για την ηπειρωτική πόλη στις 12:00 το μεσημέρι.

Εκτός θα είναι οι Στρμπα, Ζίεντσουκ και Αλ Σαϊφι. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ο δεύτερος τραυματίας και ο τρίτος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ιορδανίας και αναμένεται να επιστρέψει στις 8 Γενάρη. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι οι: Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Σταθάκης, Λουτσιάνο, Τζάγκι, Πόι, Βάλλας, Μπέρτος, Κιντάνα, Έλινγκτον, Ιβάν, Ριζογιάννης, Παπαδημητρίου, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος, Σουάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x