Stoiximan Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ: Ο καθένας για τους λόγους του

Πέραν του δεδομένου γοήτρου που συνοδεύει τα αθηναϊκά ντέρμπι, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν τους δικούς τους λόγους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη». Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω απ’ τον Παναθηναϊκό και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης είναι ανεπιθύμητο, μιας και ελλοχεύει ο κίνδυνος, να μεγαλώσει η διαφορά μεταξύ των «αιωνίων», αν υπάρξει γκέλα και νίκη των «πράσινων».

Πέραν του δεδομένου γοήτρου που συνοδεύει τα αθηναϊκά ντέρμπι, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν τους δικούς τους λόγους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη». Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω απ’ τον Παναθηναϊκό και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης είναι ανεπιθύμητο, μιας και ελλοχεύει ο κίνδυνος, να μεγαλώσει η διαφορά μεταξύ των «αιωνίων», αν υπάρξει γκέλα και νίκη των «πράσινων». Απ’ την άλλη, η «Ένωση» μπορεί να έχει βγει εκτός στόχων από πολύ νωρίς, αλλά η είσοδος στην πεντάδα και η κατάκτηση του πριμ των 150.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης, σίγουρα αποτελούν καλά κίνητρα και για εκείνη.

ΟΣΦΠ: Οριστικά χωρίς Ντουντού

Κάθε πιθανότητα να αγωνιστεί ο Ντουντού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αποκλείστηκε μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης.

Σε αυτή ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αναγκάζοντας έτσι τον Ζίκο να τον αφήσει οριστικά εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Καμία αλλαγή…

Δεν διαφοροποιήθηκε η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μαζί με τον Ντουντού, από τις κερκίδες του Καραϊσκάκη θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και ο Λούα-Λούα ο οποίος έμεινε εκτός 18άδας.

Αντίθετα, σε αυτή βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από περίπου τρεις μήνες ο Ντάρμπισάιρ, αλλά και ο Ντιόγκο που είχε παίξει και κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ζίκο:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

ΑΕΚ: Με Τζεμπούρ στο Φάληρο

Η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ είναι γεγονός. Ο Γαλλοαλγερινός φορ συμπεριλήφθηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Μάλιστα ο παίκτης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι και στο βασικό σχήμα. Αν αγωνιστεί θα είναι η πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο ματς μετά τις 20 Αυγούστου.

Εκτός 20αδας έμειναν οι τραυματίες Νέμεθ και Χουανφράν, ο Ιορντάκε που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Ενσαλίβα που κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά και οι Γιαχάγια, Παυλής, Ρίκκα και Μανωλάς, που θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Σκόκο, Λεονάρντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x