Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Ματώστε τη φανέλα»

Σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έστειλαν περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας & εμψύχωσαν τους παίκτες. "Παίξτε για τη φανέλα. Ματώστε την", ήταν κάποια από τα λόγια τους. Πριμ 150.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης στο Καραϊσκάκη υποσχέθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης. Μεγάλης σημασίας είναι το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ανέφερε το όνομα του Σταύρου Αδαμίδη, ανάμεσα σε αυτά των ατόμων που προσφέρουν τα χρήματα.

Σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έστειλαν περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και εμψύχωσαν τους παίκτες.

Για περίπου δέκα λεπτά οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης φώναζαν συνθήματα υπέρ των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους ζήτησαν τη νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης, κάτι που εάν επιτευχθεί θα είναι η πρώτη σε ντέρμπι στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

«Παίξτε για τη φανέλα. Ματώστε την. Παίξτε και κερδίστε για μας», ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών της Ένωσης που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο.

Πρώτος που βγήκε από την πόρτα του ξενοδοχείου ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης και μετά ακολούθησαν οι παίκτες, οι οποίοι δέχθηκαν την κίνηση των οπαδών με πλατιά χαμόγελα.

«Χρυσάφι» για νίκη στο Καραϊσκάκη!

Πριμ ύψους 150.000 ευρώ υποσχέθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης σε περίπτωση νίκης στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, σε ομιλία που είχε πριν την προπόνηση της Τρίτης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έκανε γνωστό ότι το πριμ αυτό θα προέρχεται από τους Νοτιά, Παππά και Αδαμίδη.

Η σημασία της κίνησης αυτής, όμως είναι μεγαλύτερη. Πρόκειται για την πρώτη φορά που επίσημα …χείλη από την Ένωση αναφέρουν το όνομα του Σταύρου Αδαμίδη -σε θέμα που αφορά την ομάδα-, μετά από το αποκλειστικό δημοσίευμα της Sportday που αποκάλυψε τις προθέσεις του να αναλάβει τον προεδρικό "θώκο" της ΠΑΕ.

Εκτός αυτού, είναι μία κίνηση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία μπορεί να εκτιμηθεί σαν την πρώτη «απάντηση» σε αυτούς που κάνουν λόγο για διοικητική ανυπαρξία στην ομάδα.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τους κκ. Νοτιά και Παππά να συνεχίζουν μαζί την προσπάθειά για να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα που έχει περιέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x