Stoiximan Super League

Επαφή με Νούνο Γκόμες!

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Νούνο Γκόμες είχε εξετάσει ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο πορτογαλικός Τύπος. Συγκεκριμένα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήρθε σε επαφή με την Μπενφίκα και την πλευρά του 33χρονου επιθετικού. Ωστόσο, πρόκειται για μία από τις πολλές συζητήσεις που είχε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλους», στο πλαίσιο της αναζήτησης του φορ που θα ενισχύσει την τρίτη γραμμής της ομάδας. Με τους Ζήση Βρύζα και Σέρτζιο Κονσεϊσάο συναντήθηε ο Ζαγοράκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Νούνο Γκόμες είχε εξετάσει ο ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο πορτογαλικός Τύπος και το εν λόγω δημοσίευμα αληθεύει. Συγκεκριμένα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήρθε σε επαφή με την Μπενφίκα και την πλευρά του 33χρονου επιθετικού. Ωστόσο, πρόκειται για μία από τις πολλές συζητήσεις που είχε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλους», στο πλαίσιο της αναζήτησης του φορ που θα ενισχύσει την τρίτη γραμμής της ομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλησαν να μάθουν αν υπάρχει πιθανότητα ο Νούνο Γκόμες να έρθει στον ΠΑΟΚ και να αγωνιστεί (με τη μορφή δανεισμού) μέχρι το τέλος τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η «Record» έγραψε: «Η Μπόλτον και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρονται για τον Νούνο Γκόμες, τον οποίο θα ήθελε και ο ΠΑΟΚ». Προβάδισμα στην υπόθεση φαίνεται ότι έχουν οι αγγλικές ομάδες, αλλά ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο.

Συνάντηση κορυφής…

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο συναντήθηκαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με τους Ζήση Βρύζα και Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Οι άνδρες συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον «Δικέφαλο», όπως και την επικείμενη επιστροφή Ζαγοράκη στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο παλαίμαχος μέσος προετοιμάζεται για όσα έχει να πει στον κόσμο της ομάδας, αφού γνωρίζει ότι τα λόγια του θα εξηγήσουν το πλάνο του ΠΑΟΚ για το μέλλον. Η οριστικοποίηση της επιστροφής Ζαγοράκη αναμένεται να γίνει στις 20 Ιανουαρίου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανανέωσης της θητείας της διοίκησης Πρωτοδικείου.

Παπάζογλου: «Να πάρουμε το Κύπελλο»!

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ο Θανάσης Παπάζογλου ως στόχο του ΠΑΟΚ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero. «Την Τετάρτη στην Τούμπα οι φίλαθλοι δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και πραγματικά μας βοήθησαν να κερδίσουμε. Οσον αφορά εμένα, στην αρχή της σεζόν ήμουν κάπως μουδιασμένος, αλλά πιστεύω πως τώρα είμαι σε ανοδική πορεία, έστω κι αν δεν έχω φτάσει ακόμη στο σημείο που θέλω.

Στην αρχή αγχωνόμουν και για το γκολ, θέλω και τώρα να σκοράρω, αλλά δεν το αφήνω να με επηρεάζει αρνητικά. Νομίζω ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη, αν πάρουμε έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και φυσικά να πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδας
», ανέφερε ο νεαρός επιθετικός.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x