Stoiximan Super League

Ζήτησε τον Ντίας ο Νιόπλιας!

Κάποιον στόπερ που θα κάνει τη διαφορά ζήτησε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος μίλησε αρχικά με τον Κώστα Αντωνίου και στη συνέχεια είχε επαφή και με τον Νικόλα Πατέρα, για τα μεταγραφικά. Μάλιστα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» φέρεται να ζήτησε τον Ντίας της Χετάφε, ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα του Πόγκατετς. O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) τον Πιερικό, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάποιον στόπερ που θα κάνει τη διαφορά ζήτησε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος μίλησε αρχικά με τον Κώστα Αντωνίου και στη συνέχεια είχε επαφή και με τον Νικόλα Πατέρα, για τα μεταγραφικά. Μάλιστα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» φέρεται να ζήτησε τον «Κάτα» Ντίας της Χετάφε, ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα η υπόθεση του Εμάνουελ Πόγκατετς.

Στην κορυφή της λίστας του Νιόπλια φέρεται να βρίσκεται ο Ντίας, αλλά η υπόθεσή του παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες. Το «τριφύλλι» έχει κάνει μία διερευνητική επαφή με τη Χετάφε για δανεισμό του Αργεντινού, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, αλλά η ισπανική ομάδα δεν το συζητεί προς το παρόν. Οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα, ίσως την αναγκάσουν να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη.

Όσον αφορά τον Πόγκατετς, η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει όσο η Μίντλεσμπρο δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει σε λογική τιμή. Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να δώσουν 1,5-2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Το «τριφύλλι» παρουσιάζεται έτοιμο να συμφωνήσει με τον Αυστριακό, αν διαπιστώσει ότι οι Άγγλοι ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να κλείσει από τώρα τον 26χρονο παίκτη για την περίοδο του καλοκαιριού.

* Παρότι η «Gazzetta Dello Sport» έγραψε ότι η Σιένα θα προσπαθήσει να αποκτήσει σήμερα τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο διεθνής μπακ χαφ εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα (που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη Serie B).

* Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Σανταντέρ θέλει να δώσει τον Νασίφ Μόρις δανεικό στην Μπέτις, αλλά από την πλευρά του παίκτη αυτό έχει αποκλειστεί και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Ο Παναθηναϊκός, ως γνωστόν, έχει παραχωρήσει δανεικό τον Νοτιαφρικανό αμυντικό στη Σανταντέρ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x