Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στην Αγγλία ο Νέμεθ

Δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ θα μεταβεί στην Αγγλία για να εξεταστεί από γιατρούς της Λίβερπουλ, η οποία έχει και τα δικαιώματά του. Κάκωση στο γόνατο έδειξε η μαγνητική στον Γκέντσογλου. Με «συνταγή Καραϊσκάκη» σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα εναντίον του Ηρακλή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ θα μεταβεί στην Αγγλία για να εξεταστεί από γιατρούς της Λίβερπουλ, η οποία έχει και τα δικαιώματά του. Κάκωση στο γόνατο έδειξε η μαγνητική στον Ταχτσίδη. Με «συνταγή Καραϊσκάκη» σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα εναντίον του Ηρακλή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Εξέταση από γιατρούς της Λίβερπουλ

Μετά τις συνεχείς υποτροπές στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, ο Κρίστιαν Νέμεθ αποφάσισε να εξεταστεί και από γιατρό της Λίβερπουλ. Έτσι, μετά από συνεννόηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τη διοίκηση, ο ποδοσφαιριστής εξασφάλισε άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στην Αγγλία και να πάρει μια δεύτερη γνώμη. Ο παίκτης που φυσικά δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα.

Στο μεταξύ, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Σάββας Γκέντσογλου, επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για κάκωση στο γόνατο. Για τον ποδοσφαιριστή δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά όπως είναι λογικό, έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή.

Ηρακλής όπως λέμε... Ολυμπιακός!

Στο σύστημα 4-4-2 που είχε χρησιμοποιήσει και εναντίον του Ολυμπιακού φαίνεται να καταλήγει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή το Σάββατο. Εκτός απροόπτου, ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα στηριχθεί στους Αραμπατζή, Αραούχο, Καράμπελα, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιάχιτς, Καφέ, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη είχαν ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Πέμπτης και είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Τζιμπούρ, Γεωργέας, Σκόκο, Λαγός, Μανωλάς, Καφές, Ταχτσίδης.

Στο αεροπλάνο δεν θα μπουν, εκτός από τους Νέμεθ και Γκέντσογλου για προφανείς λόγους, ούτε οι Αλεξόπουλος, οι Ενσαλίβα, Ιορντάκε, Άρσε, Λούκατς και Χουανφράν για λόγους τακτικής, καθώς και οι Παυλής, Γιαχάγια και Ρίκκα, που θα παίξουν με την ομάδα Νέων.

Οι παίκτες στη σημερινή προπόνηση αρχικά παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα «5-2».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x