Stoiximan Super League

Λουτσιάνο: «Πάμε για την πρόκριση με Άρη»

Ικανοποιημένος από την κλήρωση του Κυπέλλου Hellas On Line, που έφερε την Ξάνθη αντιμέτωπη με τον Άρη για τους «8» του θεσμού, εμφανίστηκε στο www.sport-fm.gr ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. «Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να επιλέγεις αντιπάλους», είπε σχετικά. Διαβάστε ακόμα τι δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το «ντέρμπι» της Θράσκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ξάνθη.

«Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να επιλέγεις παιχνίδια», δηλώνει ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου Hellas On Line, από την οποία προέκυψε το ζευγάρι της Ξάνθης με τον Άρη. Παράλληλα μίλησε και για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεγελάει η θέση του Πανθρακικού». Ακόμα αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια και θέλει νίκη ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος».

Συνέντευξη στον Χρήστο Οικονόμου:

«Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να επιλέγουμε αντιπάλους. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και μια ρεβάνς για την ήττα μας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό εάν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και στην συνέχεια θα κοιτάξουμε όποιον αντίπαλο προκύψει. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που στάθηκε πιο τυχερός από την κλήρωση αφού θα αντιμετωπίσει μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας», δήλωσε σχετικά με τη κλήρωση.

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τόνισε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί. Μπορεί ο Πανθρακικός να είναι θεωρητικά στη δεύτερη κατηγορία όμως θεωρώ πως η θέση του ξεγελάει. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες και πρέπει να πάρουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Τέλος ο «Λούτσι», ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ, έκανε ένα σχόλιο για το κυριακάτικο ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός περνάει δύσκολες στιγμές με τα όσα έγιναν με τον Ζίκο. Εάν θέλει να συνεχίσει να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο θα πρέπει να κερδίσει. Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος. Αν δεν τον προσέξουν μπορεί να κάνει την ζημιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x