Stoiximan Super League

«Ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βαλβέρδε»

Ανοιχτό άφησε ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ το ενδεχόμενο ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Προχθές οι οπαδοί των Πειραιωτών φώναξαν το όνομα του Βάσκου προπονητή και χθες το βράδυ ακούστηκε το σενάριο ότι οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα εξέταζαν τη συγκεκριμένη περίπτωση. «Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα αν θα επιστρέψει ή όχι. Είναι, όμως, ένα ανοιχτό ενδεχόμενο», τόνισε ο μάνατζερ του προπονητή της Βιγιαρεάλ.

Ανοιχτό άφησε ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ το ενδεχόμενο ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Προχθές οι οπαδοί των Πειραιωτών φώναξαν το όνομα του Βάσκου προπονητή και χθες το βράδυ ακούστηκε το σενάριο ότι οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα εξέταζαν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο μάνατζερ του προπονητή της Βιγιαρέαλ τόνισε στον «Πρωταθλητή»: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα αν θα επιστρέψει ή όχι. Είναι, όμως, ένα ανοιχτό ενδεχόμενο. Άλλωστε, ο Βαλβέρδε έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αφού πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Γίνεται αντιληπτό ότι τον συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα.

Εξάλλου, πάντα θα πρέπει να αφήνουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Τώρα δουλεύει σε κάποια άλλη ομάδα και στόχος του είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Είναι συγκεντρωμένος στη Βιγιαρεάλ, γιατί θέλει να κλείσει με επιτυχία αυτόν τον χρόνο. Προσπαθεί για το καλύτερο
».

Στη συνέχεια, ο Ιμπάνιεθ ανέφερε ότι ο Βαλβέρδε «πέρασε πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε με το νταμπλ στην Ισπανία».

Ερωτηθείς αν έχει έρθει σε επαφή μαζί του ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Όχι, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. Τουλάχιστον μαζί μου δεν έχει μιλήσει κανένας. Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο, δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο και με τον Βαλβέρδε. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, όταν έφυγε για να επιστρέψει στην Ισπανία έχει δεχθεί έντονη κριτική, αλλά η απόφαση ήταν δική του (γέλια)».

Αναφορικά με το πότε λήγει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε με τη Βιγιαρεάλ: «Στο συμβόλαιο που έχει με την ομάδα υπάρχει οψιόν αυτόματης ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο και είναι κοινή, κάτι άλλωστε που συνηθίζει να κάνει με κάθε ομάδα. Δηλαδή, πρέπει να συμφωνήσουν και οι δυο πλευρές για να γίνει κάτι τέτοιο».

Καταλήγοντας, ο μάνατζερ του Βάσκου μίλησε για το ενδεχόμενο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του πελάτη του: «Αυτό το διάστημα επικρατεί στασιμότητα στο θέμα της ανανέωσης. Δεν έχουν προχωρήσει οι επαφές. Βλέπετε, τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα πήγαν πίσω τις συζητήσεις. Ωστόσο, τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει το θέμα αρνητικά ή θετικά. Πρέπει να περιμένομε να δούμε τι θα γίνει».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x