Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το μυαλό στην Ξάνθη

Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να ξεχνάνε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να ρίχνουν το βάρος στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Νοκ άουτ ο τραυματίας Αραμπατζής, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μαντούκα για το παιχνίδι με τους Ακρίτες. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου μέσου θα επανεκτιμηθεί αύριο. Δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών ο Ταμαντανί Ενσαλίβα ενώ σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Ζεράλντο.

Η ισοπαλία στον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν και στην ΑΕΚ στρέφουν τα βλέμματά τους στο σαββατιάτικο ματς με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Στην «Ένωση» γνωρίζουν καλά πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού και στον πρώτο γύρο οι Ακρίτες είχαν πάρει τη νίκη στα Πηγάδια (1-0), ενώ και η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα (στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού) τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή τους για τον συγκεκριμένο αγώνα τον τραυματία Γιάννη Αραμπατζή, ενώ περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει τράβηγμα στον δεξιό γλουτιαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη.

Στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Ταμαντανί Ενσαλίβα λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ σε φουλ ρυθμούς επέστρεψε ο Ζεράλντο Άλβες που ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x