Stoiximan Super League

«Μπορείτε και καλύτερα…»

Την άποψη ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα μπορούσαν να σταθούν ακόμη καλύτερα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την προβολή του βίντεο του αγώνα στους «κιτρινόμαυρους». Μόνο ο Μπλάνκο άκουσε εγκωμιαστικά σχόλια από τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Στα 3 εκατ. ευρώ στοχεύει η Morgan Stanley στις διαπραγματεύσεις που έχει ο Σταύρος Αδαμίδης στο Λονδίνο. Την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στην εθνική Αλγερίας προανήγγειλε ο προπονητής της χώρας.

Την άποψη ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα μπορούσαν να σταθούν ακόμη καλύτερα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την προβολή του βίντεο του αγώνα στους «κιτρινόμαυρους». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έκανε επιμέρους σχόλια για τις γραμμές της ομάδας. Ο 62χρονος τεχνικός στάθηκε περισσότερο στα σημεία, τα οποία οι παίκτες της «Ένωσης» μπορούν να διορθώσουν.

Οι παρατηρήσεις του Ντούσκο αφορούσαν κυρίως την ανασταλτική λειτουργία της μεσαίας γραμμής και ο Σάνελ Γιαχιτς άκουσε τα περισσότερα παράπονα από τον προπονητή του. Για παράδειγμα, σε μια φάση ο Βόσνιος μέσος τα άκουσε γιατί είχε χάσει τη θέση του (είχε ξεχαστεί δεξιά και βρισκόταν δίπλα στον Αραούχο), με αποτέλεσμα να τρέξει προς το κέντρο να τον καλύψει ο Μαϊστόροβιτς.

Στη συνέχεια της φάσης οι «πράσινοι» γέμισαν στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Σουηδός αμυντικός έτρεξε πίσω και κάλυψε, ωστόσο ο κ. Μπάγεβιτς τα έβαλε με τον Γιάχιτς, γιατί θα είχε δημιουργηθεί μεγαλύτερος κίνδυνος, αν ο «Μαέστρο» δεν προλάβαινε να επιστρέψει.

Οι παρατηρήσεις δεν περιορίστηκαν στον Γιάχιτς, αφού ο 62χρονος τεχνικός ήθελε καλύτερα μαρκαρίσματα και από τον Παντελή Καφέ, τον Γκουστάβο Μαντούκα, αλλά και τον Νάτσο Σκόκο. Αν και ικανοποιημένος από την άμυνα, τόνισε πως θα έπρεπε η αμυντική τετράδα να αμύνεται πιο ψηλά, ώστε να μη δίνεται στον Παναθηναϊκό η δυνατότητα να κλείνει την ΑΕΚ στην περιοχή της.

Μπορεί ο κ. Μπάγεβιτς να είχε παράπονα από τα μαρκαρίσματα των παικτών που κινούνταν στη μεσαία γραμμή, όχι όμως και από τον Μπλάνκο, ο οποίος ήταν προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε το γεγονός ότι ο Αργεντινός έμεινε πίσω στην άμυνα, όταν ο Αραούχο είχε φτάσει στην επίθεση.

Στόχος τα 3 εκατ. ευρώ για τη Morgan Stanley

Στα 3 εκατ. ευρώ στοχεύει η Morgan Stanley στις διαπραγματεύσεις που έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ και συνεχίζονται στο Λονδίνο. Όπως αποκάλυψε η «SportDay», οι μέτοχοι της ΠΑΕ πρότειναν στην πολυεθνική τράπεζα 2,3 εκατ. ευρώ και εκείνη φέρεται να ζήτησε κάτι περισσότερο από 3 εκατ. ευρώ. Το πιο πιθανό είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να κλείσει κοντά στα 2,8-3 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας και αναμένεται να έχει θετική έκβαση, αλλά στην «Ένωση» θέλουν να εξασφαλίσουν μία συμφωνία με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Αδαμίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους μετόχους και δεν απομένουν άλλες εκκρεμότητες πέραν αυτής της Morgan Stanley. Υπάρχει ταύτιση απόψεων για τον ρόλο που θα έχει ο νέος πρόεδρος (με ελευθερία κινήσεων) και για τις αλλαγές προσώπων στο διοικητικό σχήμα.

Θα πάει στο Μουντιάλ ο Τζεμπούρ!

Την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στην εθνική Αλγερίας προανήγγειλε ο προπονητής της χώρας, Ραμπάχ Σαντάν. Οπως δήλωσε, ο επιθετικός της ΑΕΚ και ο μέσος Μεχντί Λασέν της Σανταντέρ θα βρίσκονται στην αποστολή για το εντός έδρας φιλικό της 3ης Μαρτίου απέναντι στη Σερβία. Επρόκειτο για μια δήλωση η οποία σχολιάστηκε πολύ θετικά από τα τοπικά Μέσα που έχουν αδυναμία στον «τρομοκράτη». Μάλιστα, θεωρείται σίγουρο ότι ο 26χρονος φορ θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x