Stoiximan Super League

Νικολάου: «Περίπου έναν μήνα εκτός ο Γκερέιρο»

Περίπου έναν μήνα θα μείνει εκτός προπονήσεων της ΑΕΚ ο Ρ. Γκερέιρο όπως διευκρίνισε ο Λάκης Νικολάου. Ο Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών έκανε γνωστό ότι ο παίκτης χρειάζεται ξεκούραση, ενώ αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν την ομάδα της οποίας έχει διατελέσει πρόεδρος. «Έχει ξεφύγει από τη σφαίρα της λογικής», σχολίασε για τον Τζεμπούρ και τις αιχμές του παίκτη κατά του Μπάγεβιτς. «Η μεγαλομανία του δεν έκανε καλό», δήλωσε για τη θητεία του Ντ. Νικολαϊδη στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Περίπου έναν μήνα θα μείνει εκτός προπονήσεων της ΑΕΚ ο Ρότζερ Γκερέιρο όπως διευκρίνισε ο Λάκης Νικολάου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra Fm”. Ο Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών έκανε γνωστό ότι ο Πολωνός παίκτης της Ένωσης χρειάζεται ξεκούραση για το διάστημα αυτό για να ξεπεράσει τη λοιμώδη μονοπυρήνωση που τον ταλαιπωρεί.

«Δεν είναι τραγικό και με την πρέπουσα προσοχή θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Οι ηπατικοί δείκτες του Ρότζερ είναι αυξημένοι. Κάναμε προληπτικούς ελέγχους και ανιχνεύσαμε σπληνομεγαλία που έχει σαν αποτέλεσμα λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ουσιαστικά δεν είχε κανένα σύμπτωμα ή πρόβλημα αλλά θα τον προστατεύσουμε για προληπτικούς λόγους», τόνισε για τον Γκερέιρο ο κ.Νικολάου και συνέχισε για τη θεραπεία που θα ακολουθήσει ο παίκτης:

«Χρειάζεται ανάπαυση και αποχή από κάθε αθλητική δραστηριότητα για ένα μήνα περίπου. Είναι σαν να έχει ίωση, δεν θα πρέπει να κουράζεται ή να έχει κάποια σύγκρουση ή κάποια κλωτσιά. Είναι λογικό να είναι απογοητευμένος γιατί θα χάσει ένα μήνα και δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου στην εφετινή σεζόν».

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε και στις αιχμές του Τζεμπούρ με αποδέκτη τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ο Τζεμπούρ έχει ξεφύγει από κάθε σφαίρα λογικής με αυτά που λέει. Το σημαντικό είναι η ομάδα να βρει την ηρεμία της και να είναι δεμένη. Σιγά-σιγά θα βρει τον δρόμο της», τόνισε και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΑΕΚ κατηγορώντας -για ακόμη μια φορά- τον Ντέμη Νικολαϊδη: «…η μεγαλομανία του δεν έκανε καλό. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό την προσπάθεια του Παππά, ώστε να μην πάει χαμένη. Να μην τους λοιδορούμε. Το σημαντικό είναι να σωθεί η ΑΕΚ και να βοηθήσουν όλοι, όσο και όπως μπορούν», τόνισε.

Για τον Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος επανήλθε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ο διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Λάκης Νικολάου, τόνισε: «Ειχε διάστρεμμα ποδοκνημικής. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος του μέσα από ένα κυκεώνα τηλεϊατρικής. Μπλέκονται οι γιατροί της ΑΕΚ, της Λίβερπουλ και του μάνατζερ του παίκτη και προκαλούν σύγχυση και μπέρδεμα στον παίκτη. Είναι δύσκολο άμα δεν υπάρχει άμεση επαφή και οι μάνατζερ τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Πρέπει για προληπτικούς λόγους να επανέλθει προσεχτικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x