Stoiximan Super League

Επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο!

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ αναμένεται να τεθεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιανός μέσος πέρασε σήμερα από την Παιανία και προπονήθηκε ατομικά για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι. Συνάντηση Ερασιτέχνη-ΠΑΕ-ΚΑΕ.

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ αναμένεται να τεθεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιανός μέσος πέρασε σήμερα από την Παιανία και προπονήθηκε ατομικά για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι.

Ο Βραζιλιάνος δεν ήταν ο μόνος παίκτης -ο οποίος παρά το ρεπό- προπονήθηκε. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας γυμνάστηκε με τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας κ.Αλεξούδη.

Συνάντηση Ερασιτέχνη-ΠΑΕ-ΚΑΕ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο με εκπροσώπους της ΠΑΕ και της ΚΑΕ.
Από την ΠΑΕ στη συνάντηση βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Αντώνης Αντωνιάδης και ο γενικός διευθυντής Φάνης Βουτσαράς ενώ από την ΚΑΕ το «παρών» έδωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Στεφάνου.

Κύριο θέμα της συνάντησης αυτής ήταν η εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη. Αποφασίσθηκε στις 19/2 να υπάρξει μια νέα συνάντηση στην οποία οι τρεις πλευρές θα καταθέσουν τις τελικές τους προτάσεις για το ζήτημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x