Stoiximan Super League

Μπάντοβιτς: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη, αποτέλεσμα που τον έφερε στο -3 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τον βάζει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου. «Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλυτέρα», σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του ματς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Αστέρα στην Τρίπολη, αποτέλεσμα που τον έφερε στο -3 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τον βάζει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου. «Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλυτέρα», σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του ματς.

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: «Κατακτήσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, εναντίον μιας ομάδας, που από τότε που την ανέλαβε ο Βλάχος διαγράφει εξαιρετική πορεία και έχει ποιότητα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ενώ δείξαμε χαρακτήρα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο 25λεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το 2-0 χάσαμε την οργάνωσή μας, ειδικά μετά τη μείωση του σκορ από τον Αστέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε. Η νίκη μας ήρθε δίκαια. Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλυτέρα».

Ο τεχνικός του Αστέρα, Βαγγέλης Βλάχος, είπε: «Η ποιότητα και η προσωπικότητα κάποιων παικτών του Ολυμπιακού έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Οι μεγάλες ομάδες έτσι κερδίζουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x