Stoiximan Super League

«Ζήτησαν πολλά για να μας δώσουν τον Ντιόγο»

Τους λόγους που η Σάο Πάουλο δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ντιόγο από τον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού τουλάχιστον ως τον Αύγουστο ,εξήγησε ο αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου. «Ζήτησαν περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούσαν αρχικά και δεν δεχτήκαμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις τους. Έτσι, αποσυρθήκαμε από τις διαπραγματεύσεις», τόνισε ο Κάρλος Αουγκούστο ντε Μπάρος στον Τύπο της Βραζιλίας.

Τους λόγους που η Σάο Πάουλο δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ντιόγο από τον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού τουλάχιστον ως τον Αύγουστο, εξήγησε ο αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου. «Ζήτησαν περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούσαν αρχικά και δεν δεχτήκαμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις τους. Έτσι, αποσυρθήκαμε από τις διαπραγματεύσεις», τόνισε ο Κάρλος Αουγκούστο ντε Μπάρος στον Τύπο της Βραζιλίας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η Σάο Πάουλο πρόσφερε 200.000 ευρώ για το δανεισμό του 23χρονου άσου, αλλά ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις απαιτήσεις του. Ο μάνατζερ Ρικάρντο Μέντες, που μεσολάβησε στις επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, τόνισε: «Ήταν σχεδόν σίγουρη η συμφωνία, αλλά στη συνέχεια με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού θα ήταν ασύμφορη για τη Σάο Πάουλο. Ο Ολυμπιακός ζήτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί και περίμενε την απάντηση της Σάο Πάουλο, η οποία αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις. Με τους υπολογισμούς που κάναμε, ο Ντιόγο θα στοίχιζε 120.000 ευρώ για κάθε αγώνα. Εξωφρενικό!».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x