Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Γκολ με τον Παναθηναϊκό για να το αφιερώσω στον Ολυμπιακό»

Το σίριαλ… Μίλαν Γιοβάνοβιτς έλαβε πρόσφατα τέλος αφού από τις ομάδες που ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του, επέλεξε τη Λίβερπουλ και εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι και μετά. Μέχρι τότε, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής παραμένει παίκτης της Σταντάρ Λιέγης και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους «16» του Europa League. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» υποστήριξε ότι θα ήθελε να σκοράρει στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να το αφιερώσει στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Το σίριαλ… Μίλαν Γιοβάνοβιτς έλαβε πρόσφατα τέλος αφού από τις πολλές ομάδες που φαίνεται να ενδιαφέρονταν για την απόκτηση του, επέλεξε τη Λίβερπουλ και σε αυτήν θα συνεχίσει την καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι τότε όμως, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής παραμένει παίκτης της Σταντάρ Λιέγης και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους «16» του Europa League. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» υποστήριξε ότι θα ήθελε να σκοράρει στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να το αφιερώσει στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να εξακολουθεί να δηλώνει την αγάπη του στους «ερυθρόλευκους» αλλά τελικά αυτή δεν κατέληξε σε γάμο, μια και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, όπως παραδέχθηκε. «Ναι, είναι οριστικό. Υπέγραψα στη Λίβερπουλ τριετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι σίγουρα χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη. Μιλάμε για ένα τεράστιο σύλλογο. Για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη».
Στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους εκτιμάει τους Πειραιώτες. «Ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν. Για τον κόσμο του, για την χώρα σας και φυσικά γιατί πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που κατακτά το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και συμμετέχει στο Champions League».

Ο Γιοβάνοβιτς όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο των «ερυθρολεύκων», Παναθηναϊκό και όπως είπε: «Μακάρι να παίξω καλά και να βάλω έναν γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να το αφιερώσω στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Θέλω να προκριθούμε και να είναι μια πρόκριση αφιερωμένη στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x