Stoiximan Super League

Περιμένοντας τους διεθνείς

Με πολλές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψουν υγιείς στη βάση τους οι διεθνείς την Πέμπτη, έχοντας λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να δουλέψει για το ματς με τους Βοιωτούς. Αμφίβολη η συμμετοχή του Νίνη στο προσεχές ματς, εκτός ο τιμωρημένος Βύντρα.

Με πολλές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψουν υγιείς στη βάση τους οι διεθνείς την Πέμπτη, έχοντας λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να δουλέψει για το ματς με τους Βοιωτούς. Πρόκειται για τους Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίβα (αγωνίστηκε την Τρίτη), Σιμάο, Νίνη, Τζόρβα, Χριστοδουλόπουλο, Σαλπιγγίδη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη και Κατσουράνη. Από τους προαναφερθέντες εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίνη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σεϊταρίδης και Μαχλελής, που δεν υπολογίζονται, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Λουκάς Βύντρα που είναι τιμωρημένος. Ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε δύο παίκτες της «Golden team», τον Φέτση και τον Σταμπολζίεφ. Οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα, αρχικά με περιορισμούς και στη συνέχεια ελεύθερα.

Πάει για δύο Σισέ

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 25 εκατ. ευρώ προτίθενται να προβούν οι μέτοχοι του «τριφυλλιού». Αφενός θα καλυφθεί το ταμειακό έλλειμμα, αφετέρου θα υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθούν δύο παίκτες της κλάσης του Τζιμπρίλ Σισέ. Έντονος ο προβληματισμός με τη νέα καθυστέρηση του γηπέδου. Αναγκαστικό (προσωρινό) «στοπ» στις εμφανίσεις του Σωτήρη Νίνη.

Οι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε γενναία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έτσι ώστε να μην πραγματοποιηθεί νέα για την επόμενη διετία. Ωστόσο, για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνει αύξηση ύψους άνω των 15 εκατ. ευρώ, ενδεχόμενο στο οποίο παρουσιάζονται θετικοί οι ισχυροί παράγοντες της ομάδας. Το ακριβές ποσό που θα δοθεί δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά δύσκολα θα ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρωτάθλημα, αφού σε περίπτωση κατάκτησης του, τα 20 εκατ. που θα «καρπωθούν» για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα αποτελέσουν την καλύτερη οικονομική ένεση.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την προοπτική της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου εμφανίστηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που θεωρεί ότι οι μεγαλομέτοχοι πρέπει να βάλουν όσα χρήματα απαιτούνται προκειμένου να αποκτηθούν «δύο ακόμα Σισέ και να ανήκει ο Παναθηναϊκός στην ελίτ της Ευρώπης». Με δεδομένο όμως, ότι χρειάζονται 15 εκατ. ευρώ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, απαιτούνται πολλά περισσότερα για να καλυφθεί η επόμενη χρονιά, γεγονός που καθιστά «απαραίτητη» την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνοι για την αύξηση και οι Τζίγκερ, Πατέρας και Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x