Stoiximan Super League

MVP: Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις, όπως αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα (1-0), η επιλογή του πολυτιμότερου παίκτη μοιάζει μονόδρομος. Μπορεί, λοιπόν, οι Σαϊτιώτης και Σίσιτς να μην υστέρησαν σε απόδοση του «χρυσού» σκόρερ Μπακαγιόκο, ωστόσο ο τελευταίος ήταν που κρατούσε το «κλειδί» για τη λύτρωση.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις, όπως αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα (1-0), η επιλογή του πολυτιμότερου παίκτη μοιάζει μονόδρομος.

Μπορεί, λοιπόν, οι Σαϊτιώτης και Σίσιτς να μην υστέρησαν σε απόδοση του «χρυσού» σκόρερ Μπακαγιόκο, ωστόσο ο τελευταίος ήταν που κρατούσε το «κλειδί» για τη λύτρωση.

Ο Ιβοριανός επιθετικός πρωταγωνίστησε στη συντριπτική πλειοψηφία των ευκαιριών που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, συμμετείχε στις -ουκ ολίγες- αναστατώσεις που προκλήθηκαν στην περιοχή του Αστέρα και στην πιο… κρίσιμη από αυτές, έκανε το μοναδικό που έλειπε για να συμπληρώσει την εξαιρετική εμφάνισή του: Πλάσαρε ψύχραιμα τον Ντεγκρά και γέμισε με ...στεναγμούς ανακούφισης των αέρα των «Ζωσιμάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x