Stoiximan Super League

Μπουμπένκο: «Εμείς απαντήσαμε»

Απαντήσεις στα όσα ακούστηκαν για την απόδοση θα είχαν κόντρα στον Ολυμπιακό έδωσαν οι παίκτες του, όπως υποστήριξε ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του «γηραιού» εμφανίστηκε χαρούμενος μετά τη νίκη επί των «ερυθρολεύκων» και έκανε λόγω πως σήμερα αποδείχθηκε ότι η νίκη στην Τρίπολη δεν ήταν τυχερή.

Απαντήσεις στα όσα ακούστηκαν για την απόδοση που θα είχαν κόντρα στον Ολυμπιακό έδωσαν οι παίκτες του, όπως υποστήριξε ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του «γηραιού» εμφανίστηκε χαρούμενος μετά τη νίκη επί των «ερυθρολεύκων» και έκανε λόγω πως σήμερα αποδείχθηκε ότι η νίκη στην Τρίπολη δεν ήταν τυχερή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο:

-Για το παιχνίδι:

«Είναι μεγάλη μέρα όταν νικάς ολυμπιακό. Σταθήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Σαν να συνεχίσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο τέλος πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού μας πίεσαν αρκετά αλλά ήμασταν θετικοί στις αντιδράσεις μας και η βοήθεια του τερματοφύλακα μας ήταν σημαντική. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση και την προσπάθειά τους».

-Για τον Φερνάντεζ:

«Έχει δείξει από το πρώτο του παιχνίδι ότι είναι καλός και σημαντικός. Είναι θετικός και στα αποδυτήρια».

-Για φήμες που υπήρξαν για την απόδοση που θα είχε η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι:

«Λέμε κουβέντες ότι ο Ηρακλής δεν θα παίξει κανονικά το ματς αλλά εμείς απαντήσαμε. Δείξαμε ότι η νίκη στην Τρίπολη δεν ήταν τυχερή. Δείξαμε πως έχουμε βελτιωθεί».

-Για την εμφάνιση του Κομπαγιάσι:

«Δεν είχαμε σκέψη να κάνουμε κάποια έκπληξη. Ο Κομπαγιάσι έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο και φορμαρισμένος. Ξέραμε πως δεν είναι έτοιμος και για τα 90 λεπτά».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Θέλουμε να είμαστε πιο ήρεμοι στο τέλος. Ζητώ από τους παίκτες, όμως, και στο τέλος να παίξουμε καλά και να δείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα».

-Για τις πιθανότητες παραμονής του και τη νέα σεζόν:

«Ήρθα για να κάνω το καλό για τον Ηρακλή. Είμαι επαγγελματίας και δεν σκέφτομαι τώρα για τη νέα σεζόν.

-Για την ενασχόληση του κ.Παντελή με τα διοικητικά θέματα:

«Είναι θετικό σίγουρα. Χρειαζόμαστε όλοι να έχουμε ανθρώπους που θα οργανώσουν την ομάδα. Οι παίκτες της ομάδας πρέπει να νιώθουν κάποιον ο οποίος να είναι κοντά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x