Stoiximan Super League

Κοντά σε αρνητικό ρεκόρ!

Δύσκολα η ΑΕΚ θα αποφύγει να σημειώσει αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Αν η «Ένωση» κάνει το «5 στα 5», θα φτάσει τους 57 βαθμούς, ξεπερνώντας έτσι τις δύο χειρότερες σεζόν της: το 2003/04 και πέρυσι είχε μόλις 55. Στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί ο Σταύρος Αδαμίδης. «Ο Νάτσο δεν πρόκειται να φύγει από την ΑΕΚ», λέει η διοίκηση.

Δύσκολα η ΑΕΚ θα αποφύγει να σημειώσει αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Αν η «Ένωση» κάνει το «5 στα 5», θα φτάσει τους 57 βαθμούς, ξεπερνώντας έτσι τις δύο χειρότερες σεζόν της: το 2003/04 και πέρυσι είχε μόλις 55.

Αυτές τις δύο χρονιές (και στις δύο περιπτώσεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο) τερμάτισε τέταρτη κι αυτή είναι η χειρότερη θέση που έχει κατακτήσει από το 2002/03 κι έπειτα που το πρωτάθλημα διεξάγεται με 16 ομάδες. Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ από το 2002/03 κι έπειτα, η θέση που κατέλαβε και η διαφορά με την οποία τερμάτισε από την κορυφή.

ΣΕΖΟΝ ΒΑΘΜΟΙ ΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

2002/03 68 3η 2
2003/04 55 4η 22
2004/05 62 3η 3
2005/06 67 2η 3
2006/07 62 2η 9
2007/08 68 2η 2
2008/09 55 4η 16

Στην τελική ευθεία για τη Γ. Σ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο εν δυνάμει πρόεδρος της «Ένωσης» επέστρεψε χθες το απόγευμα από τη Λάρισα και εντός της ημέρας έχει προγραμματίσει μια σειρά συναντήσεων. Ο 36χρονος δικηγόρος θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Γιώργο Κάχρη, προκειμένου να ενημερωθεί για την έρευνα που έχει κάνει το σωματείο όσον αφορά τις πιθανότητες κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κ. Αδαμίδης θα αναχωρήσει απόψε ή αύριο για το Λονδίνο και θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα, προτού αναλάβει επίσημα την προεδρία της ΑΕΚ την επόμενη Δευτέρα, όταν θα γίνει η γενική συνέλευση. Ο 36χρονος δικηγόρος ενδέχεται να δώσει συνέντευξη Τύπου την άλλη Τρίτη ή Τετάρτη, προκειμένου να αναλύσει το πλάνο της «Ένωσης» από εδώ και στο εξής.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει στην Ελλάδα ο Νίκος Νοτιάς, για να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο βρίσκεται στα χέρια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και του Πέτρου Παππά από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Οπως είχε αναφέρει η «SportDay», ο κ. Νοτιάς θα παραμείνει στη θέση του α' αντιπροέδρου, με τον στενό συνεργάτη του κ. Αδαμίδη, Χάρη Κοσμάτο, να αναλαμβάνει ως β' αντιπρόεδρος. Κωνσταντίνος Καπετανάκης και Δημήτρης Καψής θα είναι στο Δ.Σ. που θα οριστεί τη Δευτέρα, πιθανότατα όμως να μην είναι τελικά σ' αυτό ο Γιάννης Στραγάλης, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

«Δεν φεύγει ο Σκόκο»

Για ακόμη μία φορά ο Νάτσο Σκόκο δήλωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν. Παρότι ο Αργεντινός υποστήριξε ότι στην «Ένωση» του έχουν υποσχεθεί ότι θα τον πουλήσουν το καλοκαίρι, οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να κρατήσουν τον παίκτη. «Ο Νάτσο δεν πρόκειται να φύγει από την ΑΕΚ. Και όταν φύγει, αυτό θα συμβεί γιατί θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του», είναι το μήνυμα της διοίκησης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x