Stoiximan Super League

Στον Άρειο Πάγο ο φάκελος με τα ύποπτα ματς

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής το φάκελο που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ και περιέχει στοιχεία για έναν ύποπτο αγώνα στην Σούπερ Λίγκα και πέντε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ανυπόστατα χαρακτήρισε τα σενάρια ο Θοδωρής Σαββάκης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής το φάκελο που απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ και περιέχει στοιχεία για έναν ύποπτο αγώνα στην Σούπερ Λίγκα και πέντε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο τρίτος φάκελος που στέλνει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρκή ομοσπονδία -σχετικά με ύποπτα ματς- στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμούμ Πάνος Μπιτσαξής, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο της UEFA, που αφορά πέντε ποδοσφαιρικούς αγώνες της Β' Εθνικής και έναν αγώνα της Superleague, οι οποίοι κατά τις εκτιμήσεις της UEFA και με διάφορους βαθμούς υπόνοιας ή τεχνικής πεποίθησης, είναι ενδεχόμενο να είναι προσυνεννοημένοι. Ζητήθηκε η συσχέτισή τους με τους δύο φακέλους, που έχουν ήδη διαβιβασθεί και η διερεύνηση του θέματος, στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προκαταρκτικής εξέτασης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x