Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Μισός» λόγω του All Star Game

Με κάποιους παίκτες να αποχωρούν στα μισά της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Τετάρτη. Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και συνέχισαν με τελειώματα, όμως στη συνέχεια αποχώρησαν όσοι θα συμμετάσχουν στο 7ο All Star Game και οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο οικογενειακό δίτερμα.

Με κάποιους παίκτες να αποχωρούν στα μισά της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Τετάρτη. Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και συνέχισαν με τελειώματα, όμως στη συνέχεια αποχώρησαν όσοι θα συμμετάσχουν στο 7ο All Star Game και οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο οικογενειακό δίτερμα. Από την πλευρά τους, οι Σπυρόπουλος, Δάρλας, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκαν ατομικά.

Να σημειωθεί ότι οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης Δημήτρης θα ενισχύσουν την ελληνική ομάδα στο All Star Game, ενώ στην ομάδα των ξένων θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σισέ Τζιμπρίλ (θα πάρει μέρος και στον διαγωνισμό των πέναλτι). Όσον αφορά τον Νίκο Νιόπλια, θα έχει τους Έλληνες παίκτες υπό τις οδηγίες του.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν από απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια θα έχουν άδεια μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x