Stoiximan Super League

Στο πλευρό και ο Κακλαμάνης

Επικεφαλής της «μάχης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, για να μην κατεδαφιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν την ολοκλήρωση του έργου στο Βοτανικό τέθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως αποκαλύπτει ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Χθες ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και με δικηγόρους για το θέμα της «διπλής ανάπλασης», στην οποία δεσμεύτηκε πως θα υποστηρίξει τη θέση των «πράσινων».

Επικεφαλής της «μάχης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, για να μην κατεδαφιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν την ολοκλήρωση του έργου στο Βοτανικό τέθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, όπως αποκαλύπτει ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Χθες ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και με δικηγόρους για το θέμα της «διπλής ανάπλασης», στην οποία δεσμεύτηκε πως θα υποστηρίξει τη θέση των «πράσινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Χθες, 13/4/2010 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη σύσκεψη αντιπροσωπειών του Δήμου Αθηναίων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αθηναίων και τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Μιχάλη Κίτσιου, αντίστοιχα.
Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διπλή Ανάπλαση «περιοχής γηπέδου Αλεξάνδρας-περιοχής Βοτανικού».

Ο Δήμαρχος κ. Ν. Κακλαμάνης, από την πρώτη στιγμή, στάθηκε αλληλέγγυος στο δίκαιο αίτημα του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την έκδοση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μόνο μετά την ολοκλήρωση, παράδοση και παραλαβή των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό.

Ο Δήμαρχος, κ. Ν.Κακλαμάνης ανέλαβε, επίσης, ως επικεφαλής της «σταυροφορίας» για τη μη πρόωρη κατεδάφιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την πρωτοβουλία να ενισχύσει το αίτημα αυτό του Παναθηναϊκού Α.Ο προς το Υ.Π.Ε.Κ.Α., ώστε να αντικατασταθεί η προταθείσα διάταξη που αφορούσε σε ταυτόχρονη έκδοση της οικοδομικής άδειας ανέγερσης των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό και της άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με άλλη νέα διάταξη, στην οποία θα ρυθμίζεται ότι η έκδοση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα εκδοθεί, αποκλειστικά και μόνον, μετά την ολοκλήρωση, παράδοση και παραλαβή των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού Α.Ο στον Βοτανικό"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x