Stoiximan Super League

«Είχε κοπεί από την Τσέλσι ο Νίνης»!

Στην αποκάλυψη ότι ο Σωτήρης Νίνης είχε «κοπεί» από την Τσέλσι προέβη ο Πέλε Άντερσον στη «SportDay». «Η πλειονότητα των σκάουτερ που τον παρακολούθησαν πίστευαν ότι δεν του ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου», τόνισε ο πρώην σκάουτερ των «μπλε». Πάντως, η «Daily Mail» πως παρακολουθεί τον Νίνη η Μαν. Γιουνάιτεντ. Tι είπε ο Πέλε Άντερσον για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο του Ολυμπιακού.

Στην αποκάλυψη ότι ο Σωτήρης Νίνης είχε «κοπεί» από την Τσέλσι, επειδή οι σκάουτερ του αγγλικού συλλόγου πίστευαν ότι δεν του ταιριάζει η Premier League, προέβη ο Πέλε Άντερσον στη «SportDay».

«Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούσαμε τον Νίνη», ανέφερε αρχικά ο πρώην σκάουτερ των «μπλε» και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν υπεύθυνος Βαλκανίων. Εκανα πλήρη αναφορά για κάποιον παίκτη και εφόσον φαινόταν ενδιαφέρουσα περίπτωση έρχονταν οι ανώτεροι για να τον τσεκάρουν. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού "κόπηκε" τότε από την Τσέλσι, διότι η πλειονότητα των σκάουτερ που τον παρακολούθησαν πίστευαν ότι δεν του ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου».

Στη συνέχεια, ο Αντερσον αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου: «Αν είσαι επαγγελματίας σκάουτερ, δεν μπορείς να εισηγηθείς την απόκτηση ενός νέου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται όλες και όλες δέκα φορές τον χρόνο και αυτές με την εθνική ομάδα κάτω των 21. Ποια σοβαρή ομάδα θα δώσει τρία-τέσσερα εκατομμύρια ευρώ; Για να πάρεις κάποιον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να τον βλέπεις σε δράση κάθε εβδομάδα. Πώς αντιδρά σε όλες τις καταστάσεις».

Περισσότερα στο σημερινό (16/04) φύλλο της «SportDay»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x