Stoiximan Super League

«Ιστορική μέρα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»

Τον νέο τρόπο εγγραφής αλλά και τα προνόμια των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού γνωστοποίησε ο πρόεδρός του, Μιχάλης Κίτσιος. «Η σημερινή μέρα είναι ιστορική. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ότι οι πόρτες του Ερασιτέχνη είναι κλειστές», δήλωσε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Τον νέο τρόπο εγγραφής αλλά και τα προνόμια των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού γνωστοποίησε ο πρόεδρός του, Μιχάλης Κίτσιος.

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ότι οι πόρτες του Ερασιτέχνη είναι κλειστές», δήλωσε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος. Περιμένουμε τον κόσμο να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να στηριχθεί στη μεγάλη οικογένειά του. Ήθελα πριν αποχωρήσω να τακτοποιήσω το θέμα των μελών", πρόσθεσε.

«Πρόσφατα, είχαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κακλαμάνη, ο οποίος στέκεται στο πλευρό μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατατεθεί διάταξη η οποία να συγχρονίζει την έναρξη των διαδικασιών της ανέγερσης του νέου γηπέδου στο Βοτανικό με την κατεδάφιση του γηπέδου στην Λεωφόρο. Η Λεωφόρος θα παραδοθεί μόλις είναι έτοιμος ο Βοτανικός. Δεν γίνεται 1600 αθλητές να βγουν στο δρόμο. Το αντιλήφθηκαν αυτό. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, πιστεύω ότι το γήπεδο θα γίνει πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύαμε μέχρι χθες», είπε ο κ. Κίτσιος αναφορικά με το θέμα του Βοτανικού, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το νέο γήπεδο θα έχει και κολυμβητήριο.

Ερωτηθείς για το τι σχέση έχει αυτή η ενέργεια του Ερασιτέχνη με το άνοιγμα που είχε κάνει στον κόσμο του ο Ολυμπιακός στο παρελθόν, είπε: «Αυτό που κάνουμε είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε κάνει ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έκανε άνοιγμα στον κόσμο του, προκειμένου να γεμίσει τις καρέκλες στο ‘Καραϊσκάκη’. Τα δικά μας μέλη θα εκλέγουν και θα εκλέγονται».



Η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον Αντώνη Αντωνιάδη και τον Φάνη Βουτσαρά, ενώ η ΚΑΕ από τον Τάσο Στεφάνου.

«Συμφωνήσαμε σε όλα με τον Ερασιτέχνη και για τα προνόμια που θα προσελκύσουν τον κόσμο. Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι ότι κάθε φίλος της ομάδας θα μπορεί να φέρει στο πορτοφόλι του το 'τριφύλλι' », υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ του Παναθηναϊκού.

Το ποσό της εγγραφής έπεσε στα 100 από τα 150 ευρώ που ήταν πριν, όπως επίσης και της μηνιαίας συνδρομής που έπεσε από τα 15 στα 10 ευρώ.

Τα προνόμια:

1) Έκπτωση ποσοστού 20% για αγορές από τα επίσημα καταστήματα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, εφόσον το μέλος δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ

2) Επιπλέον έκπτωση ποσοστού 5% με την επίδειξη της κάρτας μέλους, εφόσον το μέλος είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ και δικαιούται για το λόγο αυτό ποσοστά 20%.

3) Προτεραιότητα να αγοράσει εισιτήρια για τους πάσης φύσεως αγώνες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Παναθηναϊκού.

4) Την εκτίμηση και της ιδιότητας μέλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την διάθεση εισιτηρίου στο νέο γήπεδο του Βοτανικού.

5) Δωρεάν συμμετοχή, ύστερα από κλήρωση και εφόσον το μέλος επιθυμεί, για αγώνες των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο εξωτερικό.

6) Ενημέρωση των μελών του ΠΑΟ, για τυχόν εκπτώσεις που θα παρέχονται από επιχειρηματίες (μέλη του ΠΑΟ) προς τα λοιπά μέλη του ΠΑΟ, με την επίδειξη της κάρτας μέλους και

7) Διάθεση κατά προτεραιότητα στα μέλη του Π.Α.Ο εισιτηρίων διαρκείας όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού εκδίδουν τέτοια, με την επίδειξη πάντα της κάρτας μέλους.

Προϋποθέσεις εγγραφής

1) Υποβολή πρωτότυπης, συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης αίτησης υποψηφίου μέλους στα γραφεία του ομίλου, μαζί με την πρόταση δύο μελών του συλλόγου

2) Επικυρωμένο φωτοτυπικό αντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας.

3) Αντίγραφο του Ποινικού μητρώου.

4) Βεβαίωση από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ότι δεν τελεί σε τιμωρία το υποψήφιο μέλος και

5) το ποσό εγγραφής του μέλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x