Stoiximan Super League

Μια... ευχάριστη ατμόσφαιρα

Η Κυριακή των παθών ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ. Η ημέρα ξεκίνησε με συλλαλητήριο των οπαδών (πλην της original), συνεχίστηκε με ξύλο στο ΟΑΚΑ και αποδοκιμασίες για Αδαμίδη, μετόχους και Σκόκο και ολοκληρώθηκε με την κλήση σε απολογία των παικτών που νυχτοπερπατούσαν. «Σε πείσμα τους, η ΑΕΚ θα γίνει πάλι πρώτη», επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ που κάνει λόγο για κατευθυνόμενη επίθεση. Στα αγωνιστικά η ομάδα επικράτησε 2-0 του Αστέρα

Η Κυριακή των παθών ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ. Η ημέρα ξεκίνησε με συλλαλητήριο των οπαδών (πλην της original), συνεχίστηκε με ξύλο στο ΟΑΚΑ και αποδοκιμασίες για Αδαμίδη, μετόχους και Σκόκο και ολοκληρώθηκε με την κλήση σε απολογία των παικτών που νυχτοπερπατούσαν αλλά και με δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Στα αγωνιστικά η ομάδα επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Το συλλαλητήριο

Την αντίθεσή τους στο πλάνο που παρουσίασε η διοίκηση Αδαμίδη για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ εξέφρασαν περίπου 2000 οπαδοί της Ένωσης, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη Ν. Φιλαδέλφεια. «Μέτοχοι αμέτοχοι φύγετε από δω» το σύνθημα που ακουγόταν συνεχώς, την ώρα που οι φίλαθλοι της ομάδας ζητούσαν εν χορώ γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Βίντεο από το aek365.gr


Ξύλο στο ΟΑΚΑ- Νίκη επι του Αστέρα

Όλα κυλούσαν ήρεμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι το 65’, όταν ο Νάτσο Σκόκο πέρασε στον αγώνα μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα-προτροπές να φύγει και να πάει στον Ολυμπιακό! Ακολούθησε ένταση στην εξέδρα, με μία μικρή ομάδα να κινείται απειλητικά προς τα επίσημα και να βρίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη που φυγαδεύτηκε από το γήπεδο. Δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν να επιβάλουν την τάξη κάνοντας επίθεση με γκλομπ και αναχαιτίζοντας τους οπαδούς. Διαβάστε περισσότερα για το ματς εδώ.

Τα νυχτοπερπατήματα

Ενώπιον της διοίκησης θα φέρει εννέα παίκτες της ΑΕΚ η παραβίαση του ωραρίου στην οποία υπέπεσαν το βράδυ της Παρασκευής. Όλοι οι «ξενύχτηδες» (Σάχα, Σκόκο, Αραούχο, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Άρτσε, Γιαχάγια, Ζεράλντο και Ρίκκα) έμειναν εκτός ενδεκάδας από τον Μπάγεβιτς στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Όπως είναι λογικό, το περιστατικό δεν πρόκειται να περάσει στο «ντούκου» από τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος θα καλέσει σε απολογία -για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού- την… άτακτη εννιάδα και αναμένεται να ανακοινώσει την -όποια- τιμωρία της πριν την έναρξη των play off.

Και ο Μελισσανίδης…

Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια σύντομη δήλωση στο aek365.gr. «Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αντέχει άλλη ταπείνωση», ήταν το σχόλιό του ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της παραχώρησης του Νάτσο Σκόκο σε έναν εκ των Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

«Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν έχει γίνει ποτέ. Ο κ. Σκόκο αν δεν θέλει να ανανεώσει και θέλει να πάει αλλού, τότε να μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και μετά να πάει στην ευχή του Θεού», τόνισε ο «τίγρης» ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για την συνάντηση που είχε πριν από περίπου έναν μήνα με τον Πέτρο Παππά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x